stala sa mi taká vec, že ked som sa lúčila dnes s tetou (bola som na návšteve) a mala som jej dať pusu na líco, tak som jej omylom dala na ústa. Strašne sa hanbím. Aj som ostala trošku v šoku z toho.. mrzí ma to..
stalo sa vám niečo podobné?
asi riadny trapas, strašne ma to mrziii
mam dojem,ze sa obe tvarili zdesene-asi medzi nimi taka srdecnost nepanovala...ako medzi tetou a neterou:-))mna by to nepohorsilo,keby mi neter taku pusu dala-vôbec by som sa nad tym nepozastavila....
ale netrap sa pre jednu srdecnu pusu-horsie by bolo,keby si jej dala facku:-))))
asi neni zvyknuta :))
no neviem, či sa potešila lebo vypadala zdesene.. a ja tiež. :o((
Lebo ja som to nechcela, len som sa netrafila a ušlo to :o((
hanbím sa skutočne.. mám z toho traumu
nechapem,co je na tom strasne..ved tu pusu si dala tete-pokrvnej pribuznej a nie susedovi...xixixi..Nech T taka banalita netrapi:-)))Teta sa mozno potesila,ze si jej takto svoju uctu prejavila...
len aby to nezobrala ako vyzvu a nedala ti ona nabuduce jazyčkovu :D
to je vyborne, ze mas iba takyto problem, co ja za problem teda vonkoncom nepovazujem, keby si sa bola pozabudla ze nie si s tetou, ale s priatelom ak nejakeho uz mas a dala jej jazyckovu pusu, to by teda trapas bol, ale normalna pusa tete na rozlucku, to je predsa uplne normalna vec
nahodou je to mile :-))) Netrap sa nad tym. Je to sice ina forma lasky, ale aj tak:) Zabudni na to, casom sa na tom len pousmejes:)