Už asi dva týždne mi kvapka jasnočervena krv pri stolici. Nie je to iba par kvapiek ale dosť veľa krvi. Tri dni si davam čapiky Faktu z lekarne a nepomahaju. prosím je to niečo važne? Už sa bojim isť aj na zachod. Ako si môžem pomôcť? Mam 28 rokov. Ďakujem
Kvapkanie krvi z konečníka, prosím radu
Majka225 ked skoncis s vyvodom alebo na onkologii, budes si hovorit, jaj ako dobre, ze som vtedy nesla k doktorovi? Ak je to nieco vazne, kazda minuta je vzacna a ani by som si nevyberala, ci k zene alebo muzovi, ale kto by ma zobral skor.
je jedno či su to hemoroidy, alebo trebars ulcerózna kolitída, doležite je isť urgentne ku gastroenterologovi (ak je pre teba zdravie doležitejšie ako ostych), keď tak sa objednaj ku žene a vyber si dobru lekarku trebars podľa nasilekari.sk, každopadne by som zvyšil prijem železa ..
majka, neodkladaj navstevu lekara-pricinu treba zistit!aj keby to boli "len "hemoroidy, cm skor, tym lahsia liecba!takze ostychy bokom!
dobry vecer moze mi niekto pomoct najst stranku na BODOVANIE
vysetrenie konecnika nie je prijemne, to verim, ale ak tak krvaca, treba ist k lekarovi, moze to byt vazna vec, takze utekaj k lekarovi, moja 27 rocna dcera to podstupila nedavno tiez a zvladla to, takze aj Ty to zvladnes, drzim palce, aby to nebolo nic vazne
Chcela by som si zatiaľ nejako pomôcť sama. Nerada by som bola aby mi nejaky doktor na gastroenterológii či kde sa s tým ide pozeral do zadku :-(( Myslite že čapíky z lekarne by mi mohli pomôcť? Mate niečo odskušane?
Keď je tej krvi veľa, tak čo tak navštíviť lekára?