lúbi ma ešte???

Príspevok v téme: lúbi ma ešte???
Michala11111

ahojte už som tu mala vela tém, tak pridám ešte jednu :-)
Neviem, či ma ešte lúbi a neviem ako to zistiť. Sme spolu 5 rokov a z toho 3 roky spolu žijeme. No asi posledný pol rok na mna kašle, nie vždy, ale má také chvílky. Napr. včera prišiel z poobednej a hned išiel von s tým že si ide kúpiť cigánsku a prišiel ráno o 6 nezavolal, nedvíhal telefeon, neodpisoval... Prišiel opitý z diskotéky, samozrejme ja som celú noc nespala. A toto sa nestalo prvý krát, takéto veci mi robí v priemere 4x do roka. Neviem čo si o tom myslieť, najhoršie je že jeho to vôbec netrápi nie je mu to lúto, vie ako som sa trápila, no jeho to netrápi, on sa zabavil a hotovo. Ked mu poviem ako môže byť taký povie, že sám nevie, že vie že to je špinavosť a nemal to robiť no netrápi ho to...
Prosím čo si o tom myslíte?

jajka001_

a si ochotna takto pravidelne kvoli nemu trpiet? a nechat potom trpiet aj deti ak nejake budete mat?
ako vysoko si dáš laťku?

Michala11111

ja viem, že to urobí znovu, preste ako ste povedali je si mnou istý vie že ho lúbim a že mu odpustím.
Ja viem, toto nemá zmyslu, no ked ja ho lúbim, no zas na druhej strane nechcem zo seba nechať robiť debila. Najväčší problém je že sa bojím toho že to nevydržím že sa znovu odsťahujem domov a ked mi zavolá znovu ako opička na gumičke priskočím späť.
Je to začarovaný kruh z ktorého neviem ako von, velmi ho lúbim, keby ho nelúbim a niekto sa ku mne takto správa hned by som ho poslala k vode ale takto je to moc ťažké

jajka001_

miška, mam na teba otazku - co ti to pomoze, ked ti povie, lubim ta, ked sa k tebe takto chova? ono je uuplne jedno ci ta - svojim sposobom - lubi, ked sa nedokaze chovat slusne, ohladuplne atd. lubis ho ty , aj ked sa k tebe takto chova?

elsa5.5

už ho nezaujímaš,žije si svoj život,dokonca by som povedala že je tam tretia osoba,si mu jednoducho ľahostajná,dáva Ti to najavo,možno hľadá únik v alkohole,on ťa úplne vynechal čo Ty si myslíš nezáujem,keby si v tom byte nebola tak nejako zvlášť to s ním nepohne,záleží od teba či Ti taký vzťah vyhovuje on sa meniť nebude.....

jajka001_

uplne sa na teba vyprdol, neobtazoval sa ani ti zavolat ze zije a je ok, povedal ti prepac uz to nespravim lubim ta a uz je vsetko ok...blbec...povedz mu ze nabuduce ked sa rozhodne ist v noci sam zabavit nech ma aspon tolko inteligencie ze ti zavola a nie ze ty mu 50x zavolas a ten blbec sa neobtazuje ti to dvihnut. ze pokial sa chce rozist nech ti to povie normalne a nie takymto primitivnym sposobom. a posli ho docerta a odstahuj sa.
lebo on ti to spravi zas a znova pretoze vie, ze mu odpustis a vsetko bude ok

tpch

Michala11111, pravda je taka, ze ta ma na haku. A z poctu 4krat za rok sa coskoro stane 40krat za rok. Utni to skor, ako sa z teba stane uplna handra. On uz dobre zistil, ze ked ti povie, ako ta lubi, tak zmaknes a poskytnes mu sex a domaci servis, preto sa mu taky system velmi pozdava.
Spamataj sa. Jasne vymedz, co smie a co nesmie a ked to nebude dodrziavat, tak zbohom.
A nieze sa zase nechas obmakcit na sex, nie si jeho otrokyna.

Michala11111

ešte dodám, že povedal, že to asi preto lebo cíti že spolu nemáme byť, že sa furt hádame, že jeho taký život nebaví....
No my sme sa už vela krát rozišli vždy na pár dní, no vždy sme sa dali dokopy, vždy som mu chýbala, potom mi vyznával lásku ako ma lúbi, ako nevie bezo mna žiť...
Proste on je raz úplne bezcitný a inokedy mi hovorí krásne veci ako ma lúbi a ja mám z toho úplne chauz lebo neviem čo si o tom myslieť čo robiť