Rozist sa s nim ci nie?

Príspevok v téme: Rozist sa s nim ci nie?
hmm?

chcem vediet aky na to mate pohlad vy. S priatelom sme uz 4 roky spolu.
Mali sme sa k nam stahovat - pytala som sa priatela, ci s tym suhlasi - ze jasne. Rodicia zacali prerabat v dome byt, v ktorm sme mali byvat, ked prislo na to, ze by sme sa teroticky mali stahovat, zrazu povedal, ze on nechce.
Chcela som ist cely zivot nieco studovat, ale to by som musela ist na intrak a kedze sme spolu planovali buducnost, rozhodla som sa pre nieco ine v okoli mojho bydliska, on sa o to vobec nezaujimal, nehladal ziaden kompromis, ako by sa dalo spojit nas vztah so studiom.
Ked sme chceli ist robit do Prahy na prazdniny, vsetko som zistovala ja, vsetko som ja vybavovala a jemu som uz len naservirovala hotovu vec.
Teraz ked prechadzam z bc studia na mgr. tak on akurat studium skoncil. Dohodli sme sa, ze ideme na rok do anglicka robit. Preto som sa vysrala na mgr studium, nedala som si prihlasku, ze tak ideme do anglicka, tak naco. Ale zase zistujem, ze som na to sama. Za pol rok nic nezistil, napriek tomu, ze ho o to prosim a aj ked mi slubil, ze si aspon na internete pozrie linky, ktore som mu napisala, tak nebol schopny urobit ani to.
Neviem co dalej. Mam sa vykaslat na takyto vztah? Nechcem byt cely zivot na vsetko sama. Myslite ze sa to zmeni??? Upozornujem, do nicoho som ho nenutila, on vravel sam, ze zo vsetkym suhlasi, len sa na to proste vykaslal... Hlavne chcem vediet vas nazor, ci zostat s nim. V podstate nam je spolu dobre, ale toto je vec, o ktorej vie ze mi vadi (aj teraz je tu ked to pisem a pozera sa na to co pisem), ale nic pre to neurobi.

TPCH

hmm, tak taky partner je skor gula na nohe. Evidentne mu na vasej spolocnej buducnosti nezalezi.
Zrus vztah.
Podaj si prihlasku na Mgr. studium, lebo raz budes lutovat, ze kvoli takemu nimandovi si ho nedokoncila.
Zi dalej bez neho, ked si si dokazala najst tohoto, urcite najdes aj niekoho, kto bude lepsie sediet k tvojej cinorodej povahe a bude mu na VAS ZaLEZAT.

soffa

p.s-mam kamosku ktora chodila s takym chalanom 8 rokov,sama si musela vybavit svatbu,vsetko zariadit,nemozu mat 2 roky deti,ona chodi po prehliadkach vsetko v poho,a jeho ani nenapadne,aby siel k urologovi.vysledok..ak mu to navrhla..tak on navrhol rozvod...vobec sa nesnazi,,,ja si myslim ze je to podobne aj vo vasom vztahu,hlavne ten nezaujem nieco urobit navyse pre milovanu osobu.

soffa

ako si napisala,budes sa musiet vzdycky spoliehat len sama na seba.on je tebou isty,ze to spravis,..takto..uz si mu vela dovolila,nemozes sa nanho absolutne spolahnut,o com potom bude ten vztah?aby si ho vzdy kontrolovala,ci nezabudne vyzdvihnut po case deti zo skolky!absolutne ta nepodporuje,len sa popritebe zvezie.ty si sa mu vzdy podriadovala,(myslim tym studium)zahodila si vela sanci,pre neho a co mas teraz z toho...prec od takeho chlapa!

Ema 1234

Muž sa nezmení. Musíš sama zhodnotiť, či ti jeho povaha vyhovuje. Knihu si už prečítala? Veľa sa z nej dozvieš a možno sa ti trochu zmení pohľad na neho. To, že všetko necháva vybavovať tebe, neznamená, že to nechce. Ak tú tvoju snahu prijme, tak sa nič nedeje. Horšie by bolo, ak by nakoniec cúvol a snaha by bola zbytočná. Vtedy je to vážnejšie a tvoje obavy a otázky, čo si dala sú na mieste.

hmm?

:) Jerseys - asi pred tyzdnom som knihu Muzi su z Marsu a zeny z Venuse docitala :)Inac je to vyborna kniha
Ale ja si myslim, ze iny chlap by sa aspon trosku posnazil a hlavne ked vidi ze ma to uz 4 roky stve. Vie ze som kvoli nemu zmenila celu moju predstavu o buducnosti a on nie je schopny sa mi odvdacit aspon tym, ze mi da najavo, ze som buducnost nemenila len tak.

JERSEYS

Myslim si že chlapi si myslia že robia dosť pre vzťah a pritom my ženy si myslíme že nerobia nič.
Mars a Venuša....

lochness

pokial ti nedokaze aj skutkami, ze mu zalezi na tebe a na vasej pritomnosti a buducnosti, tak to podla mna nema zmysel... nutit ho do nicoho nemozes a cakat pol zivota kym sa on rozhybe tiez nie... bud sa chlapec rozhodne ci chce kvoli tebe a vasmu vztahu nieco robit alebo ma smolu... ak mas pocit, ze bez neho ti bude lepsie nez s nim a predsa sama, tak to asi nema vyznam drzat dalej pri zivote.. ak sa ale on spamata a zacne okrem reci aj konat, tak to ma sancu :)