Nutridrink - pomoze pribrat?

Príspevok v téme: Nutridrink - pomoze pribrat?
petul

Ahojte, pri mojej vyske 168cm vazim len 49-50 kg, snazim sa pribrat uz viac nez 5 rokov a stale nic, jem pravidelne asi 5x denne, gastro mam v poriadku, stitnu zlazu tiez, krv taktiez. Je mozne si trosku dopomoct aj pitim Nutridrinku medzi jedlom???mate niekto skusenost ci pomoze? U mna to vyzera tak, ze vydam viac energie a rychlejsie ako ju viem prijat a pritom pracujem v kancelarii, ale velmi rychlo mi travi....

Aqabellina

Mam 22 rokov meriam 180 cm a vážim 70 kg!!! Mam DMO ale prejdem normálne chodím len na dlhšie trasi používam vozíku!!!! Na to ze toľko vážim som chodí!!!!!!!!!! A chcel by som pribrať!!!! Mne sa páči ked ked je niekto tučný/a obezny/a!!!! Popomoze mi Nutri Drink? To je na predpis? Kolko stojí? Vopred ďakujem!!!

Simonella

Lolly tak nahradit nutridrinky sladkym je teda riadna hovadina, ked ti mam tak povedat. kolko mas rokov? podla teba sladkosti obsahuju vsetky tie ziviny, vitaminy a tolko energie ako nutridrinky ??? len ich pekne pi, aby telo malo ako taku energiu a silu. sladke ti nepomoze.

Lolly

Ahojte. Ja som práve pred dvoma dňami začala po dlhodobých odporúčaniach piť nutridrinky. Pijú sa mi ťažko, myslím, ťažko psychicky. Mám diagnózu F50 (anorexia mentalis). Moja psychiatrička mi predpísala nutridrinky, kvôli mojej nízkej váhe (40kg pri 164cm). Ja osobne neviem, či sú dobrou voľbou a myslím, že lepšie by bolo nahradiť ich napríklad niečim sladkým (ktoré je pre mňa tiež veľkým problémom dať do úst) ... Prosím, ak má niekto skúsenosti, poprípade tiež trpí anorexiou, kontaktujte ma... Budem vďačná za akúkoľvek radu :)

jackie

nutridrink,ensure,osmeral
vyskusala som vsetky nakolko k nim mam pristup chutovo mi vyhovuje ensure ale znamemu zase osmeral . Funguju vsetky ja som pila tri krabičky denne rano naobed aj večer . Dnes mam pri 164cm 54kg z pôvodnych 47-8kg a som štastna a zdrava nijako mi to neubližilo a to som alergik . Občas si pribalim krabičku aj na cesty alebo ked viem že nebude čas na jedlo ale inak už rok ich nepijem a vaha sa udržiava (necvicim nechce sa mi :) )

mishita

Petul.A prečo chceš vlastne pribrať?Však máš na tvoju výšku veľmi dobrú váhu. Ja mám 169 cm, 48-49kg a neviem si predstaviť že by som mala mať nad 51 kg, by som sa cítila jak obor.:-D Podľa mňa, ak chceš pribrať, treba určite začať aj cvičiť. Hlavne silové cvičenia na zväčšenie objemu svalstva. Ja som tiež takto pribrala dokonca bez zmeny, či navýšenia stravy. Pôvodne som mala 47 kg

Klára

Z vlastnej skúsenosti môžem povedať, že mne Nutridrinky pomohli. Mám 165 cm a vtedy som mala približne 42 kíl...brala som jeden denne a pritom klasicky jedla, hýbala som sa dosť a už za dva týždne sa objavilo 1,5 kila. Mimochodom som žiaden predpis nepotrebovala (a to som ho kupovala vo viacerých lekárňach) ešte sa ma spýtali akú si želám príchuť.
Nie je to žiadna pochúťka, povedzme si rovno, ale pomohol...
Nebrala som ho už asi 2 roky, ale začnem znova, lebo teraz som s kilami na tom znova zle a ešte biednejšie, ale to kvôli gastro-veciam a stresu

Oliverko

Ja mám takisto problém s tým že som chudý. Mám 174cm a 55kg. A to musím dodať že som samozrejme mužského pohlavia takže by som mal vážiť viac ako ženy. Prosím poradte aj mne.
Vopred ďakujem s pozdravom Oliverko