prosím vás, už som zúfalá.. mám 21rokov a ročného synčeka, ktorého veľmi ale veľmi milujem. problém je ale vo mne, stále myslím, nato, že sa mu niečo stane a prídem o neho, alebo že dostane nejakú chorobu. všade o tom čítam a potom mám obrovský strach. ja už neviem čo mám robiť, som strašne zúfalá............. snažím sa myslieť aj na iné krásne veci ale toto ma vždy prepadne a mám depku...som asi chorá alebo čo...ale nechcem nato myslieť, lebo to ešte nedajbože privolám...to nie...čo mám robiť???
neviem nato prestať myslieť
dominika, predstav si takú vec, že NIKTO nežije večne. Ani ty nie. A nikdy nevieš, či zomrieš skôr ty alebo tvoje dieťa, čo keď umrieš skôr ako syn? Smrť je normálna úplne rovnako ako narodenie. Len z jedného sa ľudia tešia a druhého sa boja jak čert kríža. A pritom je to to isté, len z druhej strany. Tak sa s tým zmier. Smrť je súčasťou života. Nauč sa prijať ju a možno ťa prestane strašiť.
dominika 1,hlavne si uvedom že zo synčekom chodíš na prehliadky takže je v poriadku keby nebol tak by ti to povedali,ak nechodíš tak začni aby si mala istotu že je všetko ok,nebud nervozna lebo to prenesieš na dieťa,takže prestaň čítať tie hovadiny,ty sa o neho staráš tak by malo byť všetko v poriadku,obklopuj sa inými vecami hraj sa s ním,čítaj mu,dávaj pozor aby niekde nespadol bud stále pri ňom a tak zabrániš nejakej tej chorobe,lebo väčšinou je to aj z úrazov,ja som vždy na môjho synovca dohliadala či správne dýcha,nenechať ho samého,nemysli na zlé veci chod aj niekam na návštevu s ním,synček je zdravý tak sa ukludni a neprivolávaj hrôzy,aj ja ked vidím v telke čo tam všetko rozprávajú jednoducho stačí prepnúť a je to vyriešené,časopis si radšej kupuj modny,to nemôžeš takto brať šak to by si sa mohla potom zblázniť treba myslieť pozitívne:)
skús zájsť k psychiatrovi, aby to neprerástlo do nejakej veľmi vážnej obsesie... on ti najlepšie poradí čo a ako...