kozmetika z lekarne

Príspevok v téme: kozmetika z lekarne
Ewka12

caute,mohli by ste mi poradit,kto ma skusenosti s kozmetikou z lekarne.vyskusala som jej uz vela,mam seboreu a mastne vlasy,takze sampony na vlasy Klorane,Eucerin,Panthenol,Reghar...nic zvlastne.Plet mam mastnu a dost problemy s akne vyskusala som uz aj Vichy normaderm,teraz pouzivam Biodermu Sensibio,myslim ze tvar mam este suchsiu a akne este viac.nevyhadzujem zbytocne peniaze do vzduchu?poradte co ste vyskusali

horatio

tiez som za prirodnu kozmetiku, velmi dobra je rada Dado Sens od Annemarie Borlind (assay.sk). Alverde je tiez sice super prirodna kozmetika za dobru cenu, avsak mne kremy na tvar od nich nesadli, pouzivam vsak vsetko ostatne sprchace, mydla, tel. mlieka... a co sa tyka samponov, tak z lekarni Sanotint, ja ho objednavam cez internet. fiore-sk.sk

alfabeta

tiež odporúčam AA KOZMETIKU, má veľa atestov, odporúčajú ju kožní lekári a kúpiš ju aj cez e-shop, poskytujú poradenstvo, majú veľký výber a hlavne - cena - je super, vzhľadom na to, že kvalitou sa táto kozmetika vyrovná omnoho drahším značkám.

soffa

skus vyskusat produkty AA-to je antialergenna kozmetika(prirodna) pouzivana v kozmetickom priemysle.neviem ci ti pomoze,ale skusit treba vsetko.a je ovela lacnejsia ako Vischy.jeden krem stoji okolo 6-7 eur.

kaciatko_7

vyskúšaj prírodnú kozmetiku, nemusí to byť alverde, neviem či vôbec má nejakú radu na tvoje problémy... skús stránku jvnatur.sk, prípadne inú s prírodnou kozmetikou tam niečo určite nájdeš... napr. weleda je 100 % prírodná, ňou nič nepokazíš, keď nepomôže, určite neublíži... pri prírodnej však treba dávať pozor na zloženie, a či nie si alergická na nejakú jej zložku... možno by pomohlo aj pravidelné pitie aloe vera, ale 100 % čisté, to je na všetko dobré,,, mám jednu pozitívnu skúsenosť a tú išlo a závažnejšie ochorenie a pomohlo... pi viac čistej vody, nesladených čajov, každú jar je dobré si dať mesačnú žihľavovú kúru, veľmi dobre prečistí telo...

ayurveda

moje a mnohých ludí skúsennosti sú velmi,velmi dobré s prírodnou kozmetikou zo srilanky.neprehánam,je to až k úžasu,ako rýchlo účinkujú.na akne,vyražky,na vlasy,zuby,atd.žiadna chemia,len prírodné výťažky z bylín.ak chcete ayurveda.skzavinačgmail.com .rád poradím a odpoviem každému.

mataBB

podla mna jedine dve znacky z lekarne, ktore su dobre, je bioderma a eucerin...z vlastnych skusenosti, ale kazdy je iny no

casanta

Niekedy cena neurcuje kvalitu..skus alverde kozmetiku, je prirodna a za super cenu..dostane ju v dm...skus pocitat nejake diskusie na nu