Ahojte, na konci juna som odisla do USA studovat na 10mesiacov, a po case som si pokazila zdravie a mam predpoklady na anorexiu. Predtym som sa nikdy nezaujimala omoju vahu a pri vyske 166cm som mala okolo 48kg. Akonahle som prisla do USA za mesiac som pribrala na 55kg, a tak som sa rozhodla ze zacnem chudnut, lenze tu je to tazke kedze Americania su zvyknuti sediet iba predtelkou, a taksom si denne kratila prisun kalorii az to skoncilona 500kalorii denne. a z 55kg som schudla casom na 47kg. A vzdy ked som zjedla nieco navyse som plakala a hanbila sa za seba. Po case mi uz pomaly trcali kosti ale stale som nemala dost. Azkym mi vsetci nezacali hovorit ze som anorekticka,a moja kamaratka sa mi rozplakala ked som s nou volala na skype a videla ma cez video.(ona je v BA na Slovensnku a ja este stale v USA) a vtedy som si povedala ze asinieco nie v poriadku a zacala som jest normalne, ale potom to pokracovaloprejedanim sa az ma bolelo brucho. samozrejme uz na zaciatku som stratila menstruaciu a nemam ju doteraz. Uz asi 3tyzdne jem normalne, teda snazim sa jest zdravo ale niekedy to pejde az do prejedania zase ale uz to niesu take vycitky. samozrejme som pribrala ale neviem kolkonechcemsa vazit, mam strach.(popri tomto vsetkom sa snazim chodit uz niekolko mesiacov proavidelke do fitka a na zumbu) no uz sa dlhsie necitim zle az do vcera, kym moji \"spoluziaci\"tu v amerike (s ktorymi sanemusim) nezacali hovorit ze som pribrala, a to som sa totalne rozplakala lebo somsi povedala ze maju pravdu, bojim sa ze sa zas do toho dostanem ale nechcem. Neviem ci to bola anorexia alebo len moje \"blbnutie\" ale trvalo to8mesiacov a tych 8mesiacov som dobre nespavala a nemala nikdy dobru naladu.
este stale som tu a v juny idem domov, uz sa tesim snad vsetko bude v poriadku ale \"vdacim uzasnej\"amerike za moje velke problemy, o ktorych som si myslela ze ich nikdy nebudem mat.