au pair

Príspevok v téme: au pair
martinas

Hľadám au pair do Anglicka blízko Londýna, /tri deti vo veku 11, 9, 7 rokov/.. vek au pair - 20 rokov a vyššie, aspoň stredne pokročilá znalosť angličtiny, aspoň minimálne skúsenosti s opatrovaním detí /spoľahlivosť a zodpovednosť/, ochota sa postarať o ľahké domáce práce plus varenie /deti sú nenáročné/, au pair bude s deťmi sama počas týždňa keďže otec pracuje mimo Londýna, vačšinou voľno počas víkendu, ..deti sú samostatné a počas dňa v škole.. ponúkaný plat 80 libier týždenne. Vlastná izba a súkromie, príjemné prostredie, pohodová a milá rodina. NÁSTUP IHNEĎ ! Kto má záujem nech napíše..

sunnysweetie33

80 libier je podla mna za tolku dinu MALO!!!ja som mala deti len sem tam a zorobila som podobne..prezila som krasne luto s velaaa vyletmi..takze podla mna je to financne nevyhodne!!!

martinas

Iwiga, no potrebujeme au pair už teraz, keďže predošlá musela odcestovať domov, otec detí pracuje v Cambridgi a domov chodí na víkendy, .. au pair by mala zostať aspoň niekoľko mesiacov, najlepšie pol roka a viac, rodina mala už niekoľko au pair a so všetkými vychádzali vynikajúco, nie je to anglická rodina, deti sú počas dňa v škole, inak sú samostatné a bezproblémové.

iwiga

Ahoj,
Som studentka na VS takze chcem ist do UK pocas letnych prazdnin. Nastup mozny az v Juni na 3mesiace. Mam skusenosti - pol roka som bola au-pair v Bristole.Mam 23 rokov.