som HPV pozitivna

mirka224

mne robila teraz Dr cytologiu, vysledky by mali byt v piatok.. ak to je pozitivne to asi znamena ze je to rakovina. Tiez mi odporucila nejaky Liqid Based Cytology test za 25 e,,, neviem ci to chce vycicat zo mna len peniaze alebo je to nejaka dobra metoda. Lebo obycajne stery mi uz robila. Citala som na nete ze treba zvysit imunitu aby sa tento virus vytratil,,, dufam ze sa aj vytrati raz.. Bojim sa ze to bude vazne i ked som uplne fit.

Ewka12

ja mam tento vyrus tiez,zistili mi ho po kyretazi a kryu,neviem kde som to chytila,po zakroku mi povedali ze pockame 8mesiacov ci ho telo samo vyluci a ak nie,pojdem na nejake vysetrenia do BA.ze sa to moze prejavit aj nemusi

delphia

Mirka s 1000% urcitstou nemozes povedat, ze jedine chlap ta nakazil. zene do jej intimnych partii obcas "zavita" aj gynekolog. ak pokulhava hygiena pri vystrovani, nakazit si sa mohla aj tam ;)

Mirka 224

presne tak, nakazil ma chlap, no teraz to uz nie je podstatne.. podstatne je aby to nebolo vazne a dalo sa s tym aspon daco robit

Inner

znamena to, ze ta nejaky chlap nakazil. Bolo by dobre, aby aj on vedel o tom, ze je prenasacom virusu.

Tento virus vsak moze spontanne imunita vyhubit, ale moze byt aj nebezpecny. Doktorka ti mala k tomu povedat viac, adresuj svoju otazku na nu. Mali by ta sledovat, aby sa predislo negativam...