12.3 som mala sex,davali sme si pozor ale ON si nebol isty,ci to stihol alebo nie.tak som hned rano 13.3 sla ku gynekologovi..ten mi dal prostinol... hned som ho vzala a o 12h neskor aj 2 tabl...18.3 som zacala krvacat..dosiel menzes a zacala som brat antikoncepciu..lenze odvtedy mi je stale na vracanie.... mozem byt tehotna?
prosím,poraďte mi !
cau Rupia.toto sa stalo aj mne s priatelkou..hned na druhy den sme sli kupit postinor.bolo jej zle z toho cely tyzden....tie tabletky su samy hormon...niektorym dievcatam z neho byva vazne dost zle.
mám problém: biely vodnatý výtok . Bola som u gynekologičky robila mi výter ale nič sa nenašlo...dosť ma to obmedzuje je to nepríjemné môžetem i poradiť??mam podozrenie že by to mohla byť bakteriálna vaginóza..ma niekto s týmto skúsenosti?ďakujem
PRE natlay
Velmi pekne dakujem za odpoved na moju otazku. A ano ja som si aj myslel akoze po pohlavnom styku ,nemyslel som ze by sa pouzivala ako antikoncepcia,ale ozaj teda dakujem...
PRE MARK HAHN:
postinor je sice tabletka prvej pomoci, zabrani nechcenemu tehotenstvu, ak sa uzije do 72 hodin od pohl. styku, ale v ziadnom pripade nesluzi ako antikoncepcia
info. o SEPSE
dakujem...
nie, tie problemy mas pravdepodobne z hormonov. skus zmenit HAK.