Niezeby ma to nejak zvlast trapilo co si myslia ludia ktorych nepoznam ale nezda sa mi to pekne!!Vacsinou tu pisu zeny ktore sa chcu postazovat ,ktore sa trapia a nepotrebuju aby im este niekto nadaval ze su hlupane atd...Zena tu napisala ze sa vyspala so zenatym:poniektore jej hned zacali nadavat a sudili ju aj ked ju nepoznaju(jasne ani mne by sa nepacilo keby si zacala s mojim mazelom,v kutiku srdca ma to aj nahnevalo ale zato jej nebudem nadavat pisala si o radu nie aby ju niekto poucoval)Alebo sem pisu zeny ktorych manzelia tyraju ci uz psychicky alebo "financne":a nietore chuderky sa zmozu len nato ze im budu vypisovat ake su sproste a ze su handry atd.PRECO SA NESKUSITE NAJPRV VCITIT DO TOHO CLOVEKA A POTOM MU NIECO NAPISAT ALE VY HNED VYPUSTITE PRVE CO VAS NAPADNE.ALEBO SI ZAHRYZNITE DO RUK ABY STE NIC NENAPISALI LEBO TAKE RECI DOTYCNEMU VOBEC NEPOMOZU AKURAT BUDE ESTE VIAC NESTASTNY/A!!!!neznasam takych ludi co sa tvaria ze su majstry sveta ale keby boli namieste dotycnych zien tak by sa uz davno zosypali popripade by sem zalozili min.50 tem co maju robit.
preco niektory ludia na tomto fore vedia len kritizovat?
100 ludi, 100 nazorov. Ak tu raz niekto zalozi nejaku temu, mal by ratat s tym, ze reakcie ludi co mu odpisu, nebudu vzdy citlive. Presne ako tu uz bolo napisane, prospesne su aj tvrde prispevky. Niektori ludia potrebuju tvrdsi pristup. Ale ked sa tu zacne niekto s niekym v niektorej diskusii hadat ako napr v: "Moderne pekne meno pre dietatko" alebo "Vyspal sa so mou a odhodil ma" a este sa aj osocovat, vsak to je aj zabava, ked to citam :)
Slobodna velmi pekne si napisala ten posledny prispevok. Podla mna je to aj o tom, ze ludia na jednej strane tvrdia, ze chcu pocut iba holu pravdu. Ale v skutocnosti to tak nie je a radsej chcu pocut milosrdne klamstvo, ktore je pre nich ovela pohodlnejsie. Netreba totiz v takom pripade spravit nic, aby doslo k zelanej zmene a naprave. Staci iba akceptovat to milosrdne klamstvo a to je to, s cim sa radi uspokojime.
tu je najdôležitejšie to ako sa človek dokáže postaviť ku kritike.
Porovnajte 3 situácie a úprimne odpovedzte, ktorá z nich je pre vás prospešná a ktorú ste ochotní prijať ako kritiku, ktorá vám pomáha niečo zmeniť:
1. Stretnete známu, ktorá vám taktne naznačí, že ste pribrali a vyzeráte fakt hrozne.
2. Úplne neznámy človek napr. v MHD za chrbtom bude šuškať, posmievať sa a nadávať, že ste tučná ako prasa.
3. Opýtate sa "kamarátky" či ste naozaj nepribrali a či vyzeráte dobre. Ona odpovie: nieee ale myslí si pravý opak, ibaže vám to nepovie, pretože jej to vyhovuje, ona vyzerá pri vás oveľa lepšie :)
Všetky 3 hovoria to isté a to, že ste skutočne pribrali, čo si uvedomujete aj sami( a preto vám okolie nadstavuje zrkadlo a ak s tým nezačnete nič robiť bude vám ho nastavovať čoraz častejšie a čoraz krutším spôsobom, až kým nezačnete so sebou niečo robiť a pracovať na sebe. Ale to je iba reakcia na vašu podvedomú nespokojnosť so svojím telo, možno v skutočnosti naozaj nie ste až taká tučná)
a mali by ste so sebou niečo robiť, upraviť stravu, začať cvičiť.
presne ako pise Slobodna ...poniektory ludia/obcas aj ja samozrejme/ su az tak spontanni ,impulzivny vo svojich konaniach ,ze si az tak neuvedomuju svoje ciny a neuvedomuju si ,ze svojim konanim mozu ublizit nielen sebe ,ale aj nam
ked niekto zaklada temu a ludia na nu reaguju mozno nie prave vhodne ale i ta zla reakcia "niekoho" ma urcity vyznam ,teda je to taky kontrast
kazdeho do urcitej miery ovplivnuje nazor inych ludi teda porovnava a kazdy vyuziva svoje negativne skusenosti aby v buducnu konal lepsie a...............
i plac ,bolest,hnev nam dava urcitu vnutornu silu
tiez som si to vsimla, nie len tu, ale aj na inych forach, napr. na Porade, clovek chce poradit a oni tam napisu, ze ked sa mu nepaci, nech si pomoze sam...apd. to co je za radu??? Rozmyslam, ci su ludia tak strasne uz zli, neprajni, skodoradostni, neempaticki, nechapavi, hlupi alebo co im uz je....
pretože niektorým iba "poriadna" facka pomôže sa spamätať. A aj keď sa to nezdá, práve takýmto prístupom pomáhaš najviac, takým čo ťa riadne naserie. Hladkanie, ľutovanie, fúkanie boľačky nič nevyrieši, ranu treba riadne vydenzifikovať a to niekedy poriadne štípe aby sa zahojila. Svet internetu takisto ako reálny svet, nie je detská hra v škôlke, nikde sa s tebou ľudia nebudú maznať, prečo by mali? Ak chcú šetrné zaobchádzanie, pretože majú psych. problémy, nech idú so svojimi problémami k odborníkovi, ktorý bude postupovať možno citlivejšie. Ibaže čím citlivejší prístup, tým pomalejšie resp. žiadne riešenie, náprava. Pretože človek si povie, že to asi nie je až také zlé a netreba to riešiť. Vy svojím ľutovacím prístupom ľuďom viac škodíte ako pomáhate. Samozrejme nehovorím o nadávkach.
kto raz ide rozoberat svoje osobne problemy na forum, musi dopredu pocitat s tym, ze mu to niektori prispievatelia "natru".
ja osobne sa urcite nenecham rozhadzat niekym, o kom vsetko, co viem, je jeho nick.
pretoze niektori sem chodia iba zo zabavy.. a niektori pisu svoj vlastny nazor, ktory moze byt tvrdsi. to je to riziko, ked tu uz clovek napise, nemoze cakat ze ho tu budu vsetci lutovat - ved preco by mali? pozitivne z inkriminovanej temy je, ze zena si uvedomila, ze spravila blbost, cize osobne si myslim, ze to splnilo svoj ucel, i ked mozno niekedy je to trochu drsnejsie ako by mohlo byt.
Podla mojho nazoru by sme sa nad tym trapit nemali. Ludi na svete je okolo 6 miliard asi a kebyze som sa mala trapit nad kazdym jednym, tak uz som na psychiatrii. Proste sa snazim brat ludi takych aki su. Avsak, ak mi niekto raz ublizi, druhu sancu (vseobecne v medziludskych vztahoch) dostane malokto a malokedy...
musim suhlasit, niekedy mi az smutno pride ako sa tu obcas utoci, ked si niekto pyta radu...