Očkovanie- video

vevericka

hammel cital si ty niekedy o tom ze aj bakterie a virusy maju svoju evoluciu?? to ze v praveku nezomrel na dnesny typ chripky neznamena, ze nemohol umret na ten praveky..btw take nieco sa horsie dokazuje (makke tkaniva, dna, pardon RNA je nestabilna)
dalsia vec je, ze su vobec niekedy radi ze vedia urcit, co to bolo z hladiska pohlavia,, vlastne existuje, uz si presne nepamtam to cislo, ale tusim okolo 30 typologickych znakov, podla ktorych sa urcuje na kolko % je to zena a na kolko chlap..(myslim, co sa tyka kosti)
ak sa presunieme blizsie ku sucasnosti (dajme tomu, ze do antiky) tak uz vedia ovela lepsie zistit na, co niekto umrel a uz su dokazy, ze ano aj na infekcie, ci rakovinu, KV ochorenia, reuma, este blizsie napr sifilis, mor, cholera..

hammel

Pau: Ak si ešte raz prečítaš môj príspevok tak zistíš, že som tam písal aj o znečistený a pod. Samozrejme len tak nemôžeme niekomu nariadiť aby nebol smog to ľudia musia samy nato prísť a práve preto robme veci ktoré dokážeme zmeniť ako stravovanie, psychiku, pohyb, očkovania...

pau

hammel, s tymi predkami mas pravdu, ale vtedy bolo uplne ine prostredie a podmienky ako teraz.. ziadne znecistenie, civilizacne choroby, ani hentie virusy neexistovali.. ale tie priniesla civilizacia, s ockovanim to nema nic spolocneho. to, ze sa mu budes branit ta pred chorobami neochrani..

jasne spravna zivotosprava, ale to nie je len zdravo sa stravovat. to by si musel zmenit cely svet, prec so smogom, kyslymi dazdami, ozonovymi dierami, stresom a vobec zo vsetkym.. a pekne naspat do jaskyne..

hammel

Vôbec by som netvrdil, že je to fanatik pretože aj on zo začiatku očkoval ale po niektorých vakcínach mu jeho pacienti umierali. Všetko je to len biznis. Ver tomu, že správna životospráva by ťa uchránila. Mi sa nemusíme báť vírusov a baktérií keď im neponúkame živnú pôdu. Odvolám sa na našich veľmi dávnych predkov čo boli ešte praľudia a našli sa kosti to iste viete. Zistili či to bol muž alebo žena, príčinu smrti, vek a pod. Ale zistil niekto, že títo praľudia nemali žiadne cukrovky, rakoviny, kiahne, čierny kašeľ, žltačka, AIDS? Nikde o tom nenájdete ani zmienku aby umreli na nejakú z týchto chorôb a pritom jedli plody, byliny a hygiena u nich tiež nebola bohvie aká. Žili bez chorôb a nejaké hlúpe vakcíny tam nikto nepotreboval a boli zdravý. Mi ľudia si zato všetko môžme za všetky choroby pretože vírusy a baktérie vždy boli ale mi si natoľko oslabíme imunitný systém, že nás chytí každá choroba. Niekto si už ani nevie predstaviť, že jeho deti by boli aspoň jeden rok bez nádchy, chrípky, angíny a pod. Znečistený celý svet, voda, vzduch, pôda, negatívne myslenie, zlá životospráva, málo pohybu to všetko vedie k chorobám. Ja som nebol chorý ani nepamätám.

pau

video som nepozerala..

co sa tyka bezneho ockovania, na to nemam vyhraneny nazor. ale napriklad ja studujem medicinu a musim byt zo zakona zaockovana proti niektorym ochoreniam.. pretoze ked s nimi v nemocnici denne prichadzate do styku, zdrava zivotosprava vam nepomoze.. takze nie je to zas az take jednostranne

aha tak uz som si to preletela.. hovadina, dalsi fanatik. ziadna choroba, ale MRTVE virusove kmene, ktore vam nic nevyvolaju, iba spustia imunitnu odpoved organizmu.. jasne ze je aj v tom biznis a ludska nedokonalost, a preto presli rozne vakciny ktore sposobili vsetko mozne

Deria

dakujem za video, pozrela som si to vytrvalo cele. vedela som pravdaze len zlomok toho, co dr. leibner objasnuje, no to je sila! takze sa len utvrdzujem v tom, ze ockovanie je velke svinstvo a ze je spravne, ze sa vobec nedavame ockovat, dokonca ani nasich psov uz davno neockujeme a vsetko je o.k.

Deria

ahoj, skoda, momentalne mi nefunguje video ale nabuduce si to pozriem. my sa v nasej rodine nedavame ockovat vobec a nechyba nam to. moj nazor je ten, ze si treba predovsetkym zdravou zivotospravou, pripadne doplnkovou vyzivou vybudovat dobry imunitny system a nie si dat pchat do seba vselijake svinstva, od ktorych mozeme este aj ochoriet.