Preco chcem byt stale s byvalym?

Príspevok v téme: Preco chcem byt stale s byvalym?
kvetinka111

mala som priatela tri roky....ja mam 18 a on 20 bolo nam spolu fajn ale on bol strasny nervak, za vsetko sa chcel hadat a bol prehane ziarlivy, nevedel setrit...rozisli sme sa a ja som si nasla noveho priatela bol uzasny...bol mily, prsote chlap ako sa patri..ale ja som predsa len stale myslela na byvaleho a neveela som nanho zabudnut..chybal mi. Vycitala som si to ale musela som sa s nim rozist lebo to neslo.Tak sa pytam preco je to tak ze chcem byt stale s byvalym?

matesss

Nechapem tiez sa somnou rozisla priatelka po 2rokoch tiez som bol slusny ale uz jej asi vsetko vadilo a hned si nasla druheho najprv mi vravela ze sa jej nepaci a bum nechapem tie zeny :(

xeniaX

Giovani, prepac, ale ved ty sam si dobrovolne isiel do takehoto riskantneho vztahu. Musel si ratat s tym, ze to moze skonict kadejako. Ved kazdopadne sklamanie prinasa len dalsie sklamanie...Predpokladam, ze ti priatelka oznamila, ze sa prednedavnom rozisla s byvalym. Aj ja som bola presne v takej situacii ako ty. Priatel mi vravel, ze ma lubi, ze uz ho ta byvala nezaujima a predsa to skoncilo tak, ze sa k nej vratil. Najprv som ho povazovala za obycajneho zbabelca a klamara, ale neskor som pochopila, ze to nebola tak celkom len jeho chyba. Pochopila som, ze ked mi vravel, ze ma lubi, tak tym nebol presvedceny, ale snazil sameho seba presvedcit, ze to tak je, zabudnut na minulost a byt so mnou v peknom vztahu. Bola som taktiez ovela lepsia varianta ako jeho byvala, ktora ho niekolkokrat podviedla a oklamala. Snazil sa zabudnut, no beznadejne. Povahovo sme sa k sebe super hodili a on o tom dobre vedel, no city k nej este celkom nevyprchali. Pochopila som, ze keby som bola rozumna, pocitala by som aj s tym, ze sa k byvalej vratit moze. City su velakrat silnejsie ako rozum. Kazdy z nas sa moze ocitnut, v takejto situacii. Verim, ze priatelku si mal rad a ver tomu, ze raz velmi olutuje, ze ta takto hlupo stratila...Tak ako to olutoval aj moj byvaly... Uvedomi si, ze bola velka chyba, ked prisla o cloveka, s ktorym mohla mat pekny a harmonicky vztah. A nabuduce pozor na take rozidene osoby, ja si odvtedy davam velky pozor, aby som sa zase nespalila...

GiovanniX

ja som tak isto dopadol:(
byvala sa minuly tyzden rozisla so mnou,lebo zevraj lubi este byvaleho,cca po 2 mesiacoch po rozchode sme sa dali do kopy,ale bola mi schopna do oci klamat ze ma lubi a chce...byvali je pruserar,dieta,dlzoby,podvody...ja sa povazujem za slusneho a rozumneho,ja som ju uprimne lubil a fakt planoval s nou zivot,ale zial,zivot je svina,nevadi,v mojich ociach to bude stale klamarka a zradkyna...
to sa nerobi,ked nie je niekto vysporiadany s byvalim vztahom,tak nech sa nepusta do noveho ...

xeniaX

Ja som toho nazoru, ze ked sa dvaja ludia rozidu, tak musi prejst nejake obdobie, kedy na seba zabudnu a fakt sa zmieria s rozchodom...Neviem po akej dobe si si nasla noveho priatela, no ak to bolo skoro, necudujem sa, ze si nezabudla. Hoci je to tazko pochopitelne, lebo byvaly bol nervak a ziarlivec, urcite si ho mala rada, a po kazdom vztahu ci uz dobrom, alebo zlom potrebuje clovek pauzu. Nad vsetkym porozmyslat, dostat sa z toho, vyliecit sa z predosleho vztahu. Ale len ty SAMA, pretoze teraz si sklamala noveho priatela, len preto, ze si si sama so sebou nedala do kopy byvaly vztah. Bud teraz urcite sama...a nova laska pride neskor...ked budes citit, ze si na 100% pripravena zacat si nieco nove. Ja som po dlohom vztahu musela byt sama minimalne rok a pomohlo mi to a vsetko co bolo, som uspesne hodila za seba :) Cas vyriesi vsetko