Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Palenie v kolene

Príspevok v téme: Palenie v kolene
zuzu496

Prosim Vas velmi pekne, stretol sa niekto uz s tymto problemom, lebo moj lekar sa s tym nestretol, takze ani nevie pomoct a ja zacinam mat strach..
Uz 6 dni mam pocit palivosti v jednom kolene..je to dost neprijemne, doma si to musim chladit zabalmi, nemozem kvoli tomu ani zaspat. \"Pali\" to normalne ako keby som ho mala vo velmi horucej vode, resp. ked ma clovek nad 39 stupnov horucku. Pali stale, ked sedim, ked lezim, v noci, cez den. Nijaky iny priznak nie je. Moze to byt zapal v kolene, alebo ze som prehchodila pred mesiacom chripku...? Bojim sa len, aby sa to nezhorsovalo a v tom najhorsom nechcem prist o nohu!
Velmi pekne dakujem za pomoc.

tina

Ja by som sa chcela spýtať ..Mala som v kolene zrazeninu, vybrali mi ju no mam silný zápal tak mam ranu otvorenu pretože chodím na previaz , lekár mi povedal ze to už vyzerá lepšie a že v pondelok mi ju možno zašije, no ja pocitujem silnu pálivu bolesť v oblasti rezu a dalej mi ta bolesť vystrekuje až pod jablčko...je to strašne nepríjemne a hnusne to bolí...Lekárovi som to povedala..no on mi povedal že on si nevie ani takú bolesť predstaviť ..Tak teraz neviem čo to je ...Beriem aj antibiotika kedže mám zápal....Prosím mohli by ste mi poradiť čo to asi je????
Ďakujem....

Milan milan

Ahoj zuzu496.
Pisem o tristvrte roka neskor a tak dufam, ze si to palenie uz vyriesila. V sucastnosti zacinam iste palenie pocitovat tiez. V lavom kolene, akoby mi v nom nieco "zavadzalo", tlacilo, palilo. Nieje to bolestive, skor neprijemne. Mam sedave zamestnanie a zvysenu hmotnost. Maj sa a daj vediet ci sa ti to zlepsilo.