baby poradte mi...doktor mi predpisal dalacin v a ja si to neviem zavadzat do posvy..je mi to neprijemne si tam strkat aplikator, boli ma posva len ked si ho prilozim, nie to este si ho tam strcit..po dlhom skusani sa mi aplikator podaril troska vsunut do posvy, tak som to tam vstrekla ale ono to vzapati hned zo mna vytieklo..mate s tym nejake skusenosti ako by som si to tam mohla bezbolestne aplikovat? dakujem
dalacin v 2% a problem s aplikovanim
gyno pevaryl (čipky a krém) - predpisuje lekár, krém je určený aj pre partnerov.
Ahoj,neviem ci tato rada este pride na osoh,kedze si pisala uz pred tyzdnom,ale ja som pouzivala presne tento krem a spociatku som mala tiez dost potiaze si zaviest aplikator do posvy. Hlavne sa uvolni a vyclen si na to trochu casu. Ja som mala najprv problem najst ten spravny uhol,preto mi to vobec neslo,mozno tak 1-2 cm som zasunula a vobec,len bolest.Takze ti radim skusit rozne sklony a ked najdes ten spravny,pojde to uz lahko;)
Chcem sa opytat, ci boli spolu s vami lieceny aj vasi partneri? Dakujem.
dakujem baby za rady...tak pred chvilou som to znova isla vyskusat, som sa uvolnila a aj tak to neslo :( uz som takto zbytocne minula tri aplikatory a polovicu kremu :( uz som zufala :(
Ja som mala už viackrát Jenamazol tiež s aplikátorom.Hlavne sa treba uvoľniť,najlepšie je poležiačky,po zavedení pomali vytlačiť liek,vytiahnuť aplikátor.Zostať chvíľku poležať.Ked trošička vytečie to nevadí.Hlavne zopakujem sa uvoľniť a ide to pekne.
a hlavne si polez trosku aby to nevytieklo hned z teba , a skus sa uvolnit pri zavadzani....
No tiez som mala tieto liek ale nemala som s nimi problem. Pravdepodobne ta to boli, lebo mas zapal, ak ti to nejde zaviest skus si naniest trosku lubrigacneho gelu.to by malo pomoct, a musis to zaviest dost hlboko,cely aplikator by si si mala zaviest do posvy a pomaly stlacat ten krem ,nie hned naraz....a nemalo by to vytiect...