aky postoj mate k nevere?

Príspevok v téme: aky postoj mate k nevere?
neverna

som s priatelom siesty rok a stalo sa raz, ze ma podviedol a aj ja jeho, okrem toho, teraz ma take zamestnanie, ze sa casto stretava so zenskymi a vypisuje si s kadekym na pokeci a tak a myslim, ze urcite skor, ci neskor k nevere z jeho strany na to pride... chceme sa vziat... myslite ze je to normalne? ked nam je jedno ci sme si neverni :D

Eva531

Ak by ma niekto raz podviedol, uz by som nikdy viac neverila, ze to neurobi znovu. Takze bud by som sa s nim okamzite uz po prvom raze, co to urobi, rozisla, alebo by som s nim zostala, ale s pocitom, ze ma bude cely zivot podvadzat a s ochotou mu to cely zivot tolerovat a so sto percentnou istotou, ze ja ho nezmenim, nikto ho nezmeni, colvek sa nedokaze zmenit a ak je raz niekto kurevnik, tak kurevnikom aj raz a navzdy zostane a iba hluba a naivna zena moze uverit, ze nejaky chlap sa moze zmenit. Tolko moj nazor na neveru.

jaanna

no nevernicka tu pises...svoj nazor na neveru,ale ....sama sa hrnies do nevery-stacila ta eroticka fotka pre kolegu...a pre manzela 4000 eur...na kupu veci,co si velmi prial.lebo sa obavas,ze sa o tej fotke dozvie....TAKZE......???!!!

veronika1111

myslim ze ked vam to nevadi tak to je ok... ostatnych je do toho nic.... horsie by bolo keby to jednemu vadilo:o) a idealne by bolo keby ste sa nepodvadzali.... ale ked to vam neprekaza tak potom sa zberte a je...

nevernicka?

no ja som zazila neveru ale este ked som nemala terajsieho manzela,bolo to dost neprijemne pre mna,a neodpustila som mu a ani by som sa k nemu vzivote po tom co urobil nevratila.teraz mam manzela,milujeme sa,mame pekny vztah,ale ako ci to bude donekonecna tak isto prezivana laska ako teraz tak to netusim,ale urco sa budem snazit aby sme sa lubili nadalej a dufam,ze z jeho strany to tiez tak bude.kazdopadne neveru by som v ziadnom pripade neodpustila to viem,lebo som moc ziarliva a to by som neznesla

bambi6666

ahoj,my sme dokopy pat rokov spolu a presli sme si uz vsetkym asi,chodili sme spolu kratko,ked som zistila ze ma tiez ten moj podviedol,nechala som ho,bola s inymi ,ale po case sme si zase nasli cestu k sebe a chodili spolu,potom zase nieco prislo na leto sme sa rozisli,zase si uzivali leto ,mali sme inych partnerov,ale potom sme sa opat dali dokopy a nakoniec teraz bol posledny rozchod na pol roka od seba,lebo zase to niako skripalo,ale opat sme spolu a ja mam pocit ze aj ked sme boli kazdy s inymi stale sme si nasli cestu k sebe a lubime sa,len sa netreba otacat naspat,ja si myslim ze ked sa lubite tak je to ok ze sa zoberiete,ked vidim vsade aj tak neveru ,vsade fakt poznam asi len jeden parik ktory si je stopercentne verni,inak ci uz je to zadany alebo zenaty ci uz ma deti,kto podvadza tak podvadza,je mu to jedno,je to len o tolerancii,ja som z neba nespadla,robi to ci uz chlap ci zena,ja uz na taku tu pravu lasku bez nevery neverim,ale to je asi len moj nazor a moje skusenosti,cest vsetkym vernym parikom:)ale aj tym ktory uz presli neverou a predsa to zmakli a lubia sa,toleruju sa a vedia spolu zit,aj napriek tomu co bolo.

lost

Ludia (rodicia, ucitelia, rodina, kamosi) mi VZDY hovorili ze 'musis byt viac priebojny, priebojnejsi'

a ked uz som.. tak sa mi cely svet smeje, ze som prilis sebavedomy, naivny, zasneny :D

ale ja skutocne verim ze sa to tak da :)

hold, to je to jedine co mi svet nezoberie :D SNY :D

lost

Nezmysel ze neexistuje len 1 a 1...

Vidim to na svojom psikovi napr..

Je milion inych totoznych psov, ale len ON je ten jeden jediny (v tomto momente, kedze zije znacne kratsie ako clovek, i ked otazne je kto tu zostnae dlhsie, on ma vysoke sance).

Ludia zo seba robia predmety a lepia na seba cenovky, lebo su budto lenivy pracovat na jednom a dotiahnut veci do konca, alebo proste su zmagoreny (ked to uz mam otvorene povedat) telenovelami a reklamou, casopisom, JPP atd atd...

Osobne to povazujem za vrchol maximalneho nezmyslu.

Jeden z argumentov preco:
PRECO by som znova a znova mal hrat "ten isty level" v hre, ak som ho uz presiel?
Ti co uznavaju 128764 vztahov za 1 zivot lebo je 687436567 ludi na svete, vy hravate 1 hru 1 level dookola lebo preco? :D

nechapem (uz ani svoj priklad), (domotali ste ma).

POCHOPITELNE, nas pratner NIKDY nemoze byt TEN PRAVY A DOKONALY, ale to len v pripade, ked to tak chcem. Vzdy pride niekto "lepsi" a "krajsi" ale to je aj tak len FIKCIA!

Trava je VZDY zelensia na opacnom konci travniku.

Tym koncim tento prispevok, aby nebol prilis dlhy :P

ShaulaThalit

Velmi vtipna tema. Skor by som pokladala cloveka za naivneho, pokial by veril, ze laska na cely zivot existuje. Mozno akurat tak neopatovana, taka ta nevypovedana, ale realna? Mozem sa zasmiat???

nathália08

no,poviem pravdu,my sme to mali podobné.
Ale ak ma chcel,musel si prestať písať s dievčatami-aj ja som prestala s mužmi,/bolo to take bežne písanie z mojej strany/ale nemala som problém prestať si písať s hocikym.
Tak proste to bolo.
Veľmi sme sa ľúbili-boli sme do seba zbláznení,teraz sa už len ľúbime,je to iné-je to vidieť.
Inak neveru by som neodpustila.
Ja som sa vydávala z lásky,a vôbec nepripustím k sebe žiadneho muža,ani ma iní absolutne nezaujímajú.
Verím,že to je láska na celý život,aj ked sem tam tiež máme problémy,ale kto ich nemá.