Dá sa to bez tabletiek?

Príspevok v téme: Dá sa to bez tabletiek?
Netabletkova

Dobrý deň!Chcem sa spýtať či pri hospitalizacii na psychiatrii je nutné užívať tabletky alebo sa dá dohodnúť tak že by som dodržiavala len režim a využívala psychoterapie..už som bola viackrát hospitalizovaná,naposledy pred rokom..doteraz som sa cítila dobre,ale stav sa mi začal posledné týždne zhoršovať-mám emočne nestabilnu poruchu osobnosti,trápi ma momentálne sebapoškodzovanie,takmer denne.Som rada že som sa tabletiek zbavila,nemali na mna nejaké výrazne účinky,ak tak vedľajšie,viem že to dokážem bez nich..nechcem ísť psychologičke-tá mi nikdy nepomohla,v nemocnici mi vždy dokázali pomôcť najlepšie..mám strach či ma nepošlú preč ak poviem že tabletky užívať nechcem,predsalen to tam je o tom.Ďakujem za každú odpoveď

Netabletkova

Nemá zmysel pre nich,pre mna liečba stráca zmysel s tými tabletkami,je to svinstvo..nehovorím ak má niekto dajakú psychózu a podobne..ešte aj ťažké depresie chápem..som rok bez nich,a viem čo to je byt na tabletkách,nech si hovorí kto chce čo chce..vyplúvať ich môžem,ak nato neprídu,ale neviem či dokážem klamať..asi mi ostáva iba to vyskúšať..Ďakujem

mate59

pri príjme sa ta lekár spýta, aké lieky berieš normálne, čo máš predpísané.Príp. nasadí vlastné lieky.Je na tebe, či ich budeš brať,myslím prehltať, môžeš ich vyplut,ked sestra odíde,ale potom liečba nemá zmysel.Ak odmietneš lieky,pred lekárom, napíše ti do záznamu pacient odmietol liečbu a v ten deň ťa prepustí domov.

Netabletkova

Ok,tak sa mám predavkovat tabletkami doma,zavolať si záchranku a dostať sa tam takto?lebo čo tam boli ľudia po predavkovani mali len terapie nakoľko tabletky užívať koli peceni nemohli..je to smiešne,ak by toto bolo jedine riešenie,lebo ja žiadne antidepresiva či frontiny a lexauriny do seba cpať nebudem..a viem že tam mi pomôže ten režim,ľudia okolo..a na posilovačke?