Slovenska polnohospodarska univerzita v Nitre

petusaw

no ja platim 70 euro za garzonku hned pri skole ale to sme len dobre vychitali a inak ti ceny neviem povedat a hej je viac bab ako chalanou ale su aj chalani ja mam v skupine 3 a to nas je asi 15 neviem a neviem ze ci je to lahsie lebo tento prvy rok maju skoro vsetci rovnake predmety narocnostou tak neviem naozaj...a tak na baby si zvyknes aj tak nebudes so vsetkymi vsak nas je asi 130 a ja sa stretavam len so spoluziakmi zo skupiny a onstatnych ani nepoznam niektorych :D

abo

jjj šíri sa to velmi rýchlo ze na internátoch sú skoro kazdy den zurky a krúskovice :D a ty mas v odbore viac bab alebo chalanov lebo mne ten odbor pride babskí kks ked tam dojdem a same baby kks tak to bude haluuuuuuuuuz :D ale nevadi dal som si prihlasku aj na agropotravinarstvo myslis si ze je to lahsie ??? co si myslis ?

petusaw

nie nie nevadi mi to kludne sa pytaj no tak nemam telesnu povinnu ani jazyky ale je to ako volitelny predmet ale odporucam si dat nieco z telesnej to mas za jeden kredit a vlastne zadarmo a mozes si vybrat co ta bavi .. posilka plavanie alebo tenis prosto je tam dost toho na vyberanie a profaci su ako ktory su aj super niektory su zasa taky ze si myslia ze ty uz mas vsetko v hlave a ze s nim si len opakuj ale to je podla toho ze akeho vychytas ale skola sa da zvladnut ked sa aspon kus ucis a venujes tomu a neflakas to ... dost ti pomoze ak si mal chemiu na strednej lebo sa to rychlo prebera ak mas daky zaklad bude sa ti to lahsie vsetko ucit ... a uz niesom na internate bola som mesiac ale sme si s priatelom nasli privat tak som odisla ale inak su tam super ludia a párty a sranda :D

abo

ahoooooooooooj :) dakujem ze si odpisala :)
dufam ze navadi ze sa ta tak pytam :) profaci su v poho ?? a predmety sa daju zvladat ?? vsetko ok ?? sa bojim ze tam pojdem a nedam to :) lebo som bol ceknut aj na dod a uplne ze brutal nemozem z toho :)a mas povinnu aj telesnu ??? a teraz uz nejsi na internate ???

petusaw

ahoj... ja som nerobila prijímačky iba som tam prišla odovzdala vysvedčenia a potom čakala že či ma vezmú ale počula som že zobrali všetkych a ked nie na ten odbor čo cheli tak na iný a po roku možeš kludne prestúpit ale neviem presne ako to funguje ..... a s ubytovanim .. poslu ti papier ze či si žiadaš internat ten internat stoji okolo 20 euro ale ten na ktorom som byvala ja bolo celkom fajn boli to bunky s kupelnou a viem ze druhy internat ma kupelnu len na chodbe ja som bola na internate Mladosť tak si skús dačo na internete pozriet ale inak v pohode škola podla mna celkom dobrý systém skúšok a tak .... mne sa naozaj páči :D

abo

ahoooooooj :) mozem sa spytat ci si robila prijímacky :) ja by som tam velmi rád studoval :) a ako je to s ubytovanim ??