Ahojte,viem,ze je tu uz plno otazok ako zdravo schudnut, no aj tak by som rada s niekym "pokecala" o mojom probleme.snazim sa dat dole nejake to kilecko, uz dlhsiu dobu(pol roka) sa stravujem 5x denne, snazim sa vyvazit bielkoviny a zeleninu, bola som aj v centre kde mi povedali ako sa stravovat.do leta chcem dat dole do 10 kg, aj keby bolo menej,budem sa tesit, chodim 2-3 do tyzdna cvicit, snazim sa vynechhavat vytah a vela chodit peso, napriek tomu to ide strasne pomaly,ale strasne, citam vsetky clanky o strave a pohybe, robim vsetko ako mi radili vcentre a aj tak to ide pomaly a mna to pomaly ale iste demotivuje :( preco to tak je?
Nedari sa, preco?
taky jedalnicek bol len prve 2 tyzdne, k obedu sa mala jest aj polievka(zeleninova) a kusok chcleba(alebo si dat ten chlieb na olovrant)takze sacharidy boli v nom, len ja som ho nejedla uz poobede, teda nie vzdy.potom sa uz pridalo ovocie a bola aj ryza,len sa nekombinovala s masom.tolko k sacharidom.co sa cvicenia tyka, pisala som, ze chodim na zumbu 2-3x tyzdenne a doma sama cvicim len ak nikam nejdem.dokopy cvicim priemerne 5x do tyzdna ked sa to tak vezme.tebe by mozno islo 5 kg dole, mne nejde nic, preto hladam radu, tak sa prosim nevysmievaj mojmu jedalnicku alebo tomu ako cvicim.hladam pricinu,preco to stoji, nie vysmech od druhych :(
ako po takom jedalnicku by som dala dole mesacne 5 kil :D nechapem ako ti mohli poradit taku blbost ze len v podstate zelenina a bielkoviny telo potrebuje aj sacharidy
napr k obedu nestaci len maso a salat, treba aj mensiu porciu sacharidov napr ryze alebo trocha zemiakov...
okrem toho by som navysila cvicenie a urcite by som necvicila len sama doma :)
vau to je aky jedalnicek, ja by som to dlho nezvladla, pre mna je uz toto dost prisna dieta :) ale ja sa chytam na hladovku/post lebo ide jar a treba sa precistit, nie ani koli chudnutiu ale zdraviu lebo otrasne sa citim...u mna uz je jedno ci jem malo alebo vobec, aj tak stale myslim na jedlo
hladovku nedrz, nevydrzis to dlho, alebo podlahnes tomu a bude to este horsie, ani mna spociatku behanie nebavilo, ale po case som tomu prisla na chut, behavam sama a rozmyslam pri tom, uplne sa pri tom vybijem
ked mna behanie vobec nebavi, ta zumba mi vyhovuje, zabavim sa a aj si zamakam...len ma nebavi, ze sa to moc nehybe, neviem, nehcce sa mi drzat nejaku hladovkovu dietu,aby sa to zas pohlo :o/
fuuha, ja by som asi skolabovala, ja nejem sladke, ale zahanam to ovocim, neviem co by som potom jedla, keby som mala prestat jest aj ovocie
ale inak zvysok sa stravujem podobne, i ked tych kJ je tam asi viac
no skusim si to zapamatat, ale aj tak viem, ze najvacsi pokrok spravim behanim 2-3x do tyzdna cca 30 min
no ja mam uz ztiahnuty zaludok a este si davam jablkovy ocot v kapsuliach a ten obsahuje vlakninu, vitymin C a chrom takze moje chute su trochu zahnane aj ked zaciatky boli katastrofalne, ja milujem cokoladu,potom to tak dopadlo.. no radili mi prve 2 tyzdne nejest ovocie, jedalnicek som mala napr. ranajky:1ks tmaveho peciva + šunka a zelenina(šunku mozes nahradit syrom lahkym)desiata:biely jogurt, obed: kuracie masko so zeleninou(alebo salat,proste nekombinovat maso s prilohami),olovrant zeleninka alebo jogurt(desiata a olovrant sa po 2 tyzdnoch nahradili ovocim) a na veceru bud kusok maska so zeleninkou alebo nieco podobne obedu len menej.islo o to,aby si nezjedla viac ako 5000-6000 KJ za den + 2x do tyzdna cvicenie. teraz sa snazim podobne jest aj ked mensie porcie,uz nebyvam tak hladna a obcas zhresim fit tycinkou, zumba ma strasne bavi takze potom sa tam,ale ostalo to stat a stale vypadam ako sud piva :o/
a chcem sa spytat na to centrum, ze co a ako ti tam odporucili a co mas vynechat uplne z jedalnicka?
keby ja schudnem 4 kila, tak vyskam od radosti
ale ja nemozem drzat ziadne hladovky, diety, ci ocistne dni, ja citim strasne, ked som hladna.
mam tocenie hlavy a napinama z toho na vracanie, no proste ja jest musim, a normalne ked pocitim trochu hladu,tak neviem na nic ine mysliet ako na jedlo
chudnem takto vyse pol roka a dala som dole asi 4 kila, ako boli tam aj vianoce,ale to som sa celkom drzala,ale ako vravim,akonahle si dam "normalne jedlo" napr. cestoviny s kur. masom(normalne takto nekombinujem potraviny) tak hned priberiem kilo,kt. sa drzi na mne dalsi tyzden takze to nemoze byt len voda zo slaneho jedla, ved vody sa viem zbavit ked sa potom zas stravujem 5x denne.od polky januara si fakt davam pozor co jem a isli dole tie 4 kg ale to som tam mala zaradene 2 ocistne dni kedy som mala iba zeleninu a ovocie a prave vtedy isli dole 2 kg ale tiez to este lieta.chcela by som do leta byt opat fit :(
no a kolko uz takto chudnes a kolko si doteraz schudla?
aj ja chcem schudnut aspon 3 kila, tak isto sa snazim 5 malych jedal denne a ziadne sladkosti, ale za dva mesiace som schudla asi 1,5 kila. ja cvicim iba doma, ale rada behavam, ale to si musim pockat na teplejsie obdobie.
no uvidim, nechcem vela schudnut, ale potrebujem dat dolu este tie tri kila