Ahojte, ako je možné že som pribrala za jeden víkend rovné dve kilá? Pritom som jedla rovnako,ak nie menej ako inokedy, môj denný energet. príjem bol cca 6000 kJ. Na zápchu netrpím, takže to asi nebude ani "v črevách"...Je možné, že sa mi zbláznili hormóny? Ale na vyšetrení štítnej žľazy som bola cca pred mesiacom a mám ju OK. Poraďte, som zúfalá...:-(((
Ďakujem
2 kilá za 2 dni?
tak z tých dvoch kíl mám už 1.3 kg dolu, ostalo mi 0.7 kg...asi to fakt bola z väčšej časti len voda...
na nabratie cisteho kila tuku treba okolo 28 000 kj navyse, co telo nespotrebuje a to pochybujem, ze za dva dni stihnes, neboj sa.. mozno len zadrziavas vodu, ak mas pred menstruaciou je to normalne :)
prijem v kj mozes mat ten isty, akurat staci, ked si ich zjedla neskor vecer, alebo to boli zvacsa cukry.. je v tom obrovsky rozdiel... viem z vlastnej skusenosti.. alebo alkohol vela robi... tiez ak si nadmerne cvicila, tak navrete svalstvo je velmi tazke
nemusis mat zapchu na to, aby si mala v crevach a v zaludku nieco...co samozrejme aj nieco vazi
a dalej to zavisi v akej faze cyklu si..
silvus28 - aj mne sa to stava. A je to pre mna zahadou! Su dni, ked jem dost a nezdravo, a napriek tomu, ked sa potom postavim na vahu, tak nemam viac. A naopak, su dni, ked jem (ovela) zdravsie, a potom sa odvazim, a bud mam rovnako alebo dokonca viac kg. (S cvicenim ani plnymi/prazdnymi crevami to nesuvisi.) Mna uz napadla aj taka vec, ci to nesuvisi s psychickym rozpolozenim. Ze ked sa citim lepsie, mam dobru naladu, tak nepriberam, i ked jem viac/nezdravo, a naopak. Alebo to moze suvisiet s mesiacom - akoze ubudajuci, pribudajuci, spln, a pod. - nevyznam sa v tom..