Chudnem, poradíš?

Príspevok v téme: Chudnem, poradíš?
barbie12

Ahojte :)

Vo štvrtok som sa dala na diétu potrebujem čo to zhodiť. Lenže v poslednej dobe sa moja váha dosť kolísala a tak teraz neviem či som zhodila 2 kg alebo nič...Robím niečo zle? Kto viete, pomôžte mi, resp. napíšte čo robím zle, ako to napraviť a podobne. Takže napíšem Vám môj jedálny lístok :)

Raňajky : Nízkotučný jogurt + ovocie (alebo iba ovocie)

Desiata : Ovocie

Obed : Kuracie mäso (zatiaľ len to) + zelenina

Olovrant : Zelenina (niekedy nič, buď niesom hladná alebo nie je čas) alebo ovocie

Večera: Zelenina a kuracia šunka, kedy ako.

Samozrejme chodím každý druhý deň cvičiť, aj keď necvičím tak si aspoň doma dám 300vku na švihadle, behať ešte nemôžem vonku je chladno a ten týždeň začnem so zumbou. Pijem veľa vody, necukrím,nesolím a nepapám sladké, iba ak bebe dobré ráno.

Robím niekde chybu? Ak má niekto lepší nápad kľudne mi napíšte email.

ĎAKUJEM.

Sisi135

barbie: Ja už len udržiavam, chudnúť mi netreba. Mamina vraví že som tenká ako škára medzi zavretými dverami :D Chceš vedieť udržiavací jedálniček či ten na ktorom som chudla?

Sisi135

To záleží od kj, B S T a aj od glykemického indexu tej ktorej potraviny. Klasické tyčinky poznám tie špaldové netuším čo sú zač. Ale ak zješ jednu tyčinku naj. do obeda nič sa nestane. Ale fakt skús prehodnotiť ten jedálniček

Karabinka

Ja sa chcem spýtať či je moc veľký rozdiel keď zjem tyčinky klasické v porovnaní s tým keď zjem celozrnné zo špaldovej celozrnnej múky..čo sa týka Kcal a pod.?!či sa priberie z oboch rovnako?

Sisi135

Ja som počas chudnutia zjedla o dosť viac ako ty a schudla som vyše 30 kg! A k tomu jedálničku:
R: jogurt polotučný, nízkotučný má moc sacharidov a na KJ zas toľko veľa neušetríš, ovocie ok ale JEDEN kus a k tomu ovsené vločky. Potrebuješ POMALÉ sacharidy
D: ovocie ak si mala ráno tak tu už nie. A ovocie nikdy nie samé, minimálne s bielkovinou. Potom nejaký celozrnný chlieb, šunka, nízkotučný tvrdý syr/ cottage/ tuniak/ vajce a zelenina
O: kuracie prsia fajn najlešie na olivovom oleji, yelenina fajn ale chýba ti príloha
OL: ovocie poobede už nie. K tej zelenine ešte minimálne bielkovinu. Na olovrant je vhodná aj trocha tuku. A kľudne trochu celozrnného chleba alebo vločiek.
V: Celkom ok. Môžeš striedať bielkoviny plus tá zelenina a kedže cvičíš potrebuješ aj pomalé sacharidy, čiže zas trochu prílohy/ chleba.
Kedy máš večeru?? Jesť by si mala 2 - 2,5 hod. pred spaním. A k tomu bebe dobré ráno - čistý cukor s trochou cereálií a vlákniny, moc by som to nejedla

Alex265

Barie, prve 2 kg su len voda, takze to nevzdavaj, ono sa to rozbehne aj ked jes dost malo, tak pozor na spomalenie metabolizmu. hlavne skus jest naozaj 5x denne male porcie ale vyvazene a pohyb tiez urobi svoje.ja jem podobne ako ty(aj ked asi nerobim dobre) a chodim na zumbu a doka cvicim a za 2 mesiace isli dole 4 kg(bez vody, tu som dala dole pred tym).rozculuje ma,ze to ide pomaly, ale lepsie ako nic, tak sa drz :)