ahojte.mam taky problem,mojmu partnerovi velmi dlho trva,kym sa urobi.Viem,ze vela zien by bola rada,ale mne to niekydy vadi.Je vzruseny,chce to,ale niekedy sa to ani nepodari.aj ked to robim rukou,alebo pusou.Ma zrastenu predkozku,moze to byt aj tym,ze ma mensiu citlivost?Dik,ked niekto poradi,ako na to,aby som to urychlila.
nevie sa urobit.....
kolko je to podla teba dlho??????
Ahoj,dakujem za vase dotazy....no podari sa nam to asi tak raz za 3tyzdne...a viete mi sme spolu uz pol roka takze neviem ci je to v tom strese,alebo zvyknuti si na seba.....ALE VIEM ,ZE TO CHCE AJ ON....I KED SME SPOLU NIE KAZDY DEN.....kludne napiste este nejake rady,rada si ich vyskusam....dakujem
To čo píše kojotko vážne zaberá. Zapoj do toho obe ruky.
Ináč môj priatel vela vydrží ked je opitý, respektíve sa nevie spraviť. No neni to bohvie čo, a tie puchy!
To bolo dobré sexica:-)))
Už si presne nepamätám, lebo už sme spolu 5 rokov. Ale podarí sa to vtedy ked si na seba zvyknete ako partnery a nebude vystresovaný z toho či sa mu to podarí alebo nie. Jednoducho musí polaviť to napätie. Ale čo si pamätám tak to prišlo tak po jednom či dvoch týždnoch každodenného snaženia. Držím palce, a hlavne mu nič nedávaj najavo ani sa ho nepítaj že prečo sa nevie spraviť. Nech to je prirodzené:-)
elle, a pjosimt po kolky krat sa ti to podailo?? lebo my uz 3 krat a stale nic!! hmm?? dakujem
veru veru,ja tiež mám niekedy pusu zodratú,na rukách mám žily ako opraty a nič
Na to prídes aj sám. Je to individuálne. Trpezlivosť.