Ahojte. Snazime sa o babetko a meranim bazalnej teploty som aj zistila, kedy som mala ovulaciu.Milovali sme sa s manzelom pred ovulaciou.Teraz je uz asi 2 dni po ovulacii a chcem sa spytat, ci nemoze ublizit dalsie milovanie, kde sa ma teraz vajicko uhniezdovat. Nemoze ublizit pohlavny styk pri uhniezdovani vajicka?
Dakujem za odpoved.
Pohlavny styk po ovulacii
Ahoj,
uplne suhlasim s ostatnymi...
Cim viac si to uzivajte a nesustredte sa na to ci uz prichadza k zahniezdeniu alebo nie...
To oplodnene vajicko je bud zivotaschopne a zdrave a uchyti sa, alebo je problem niekde inde.
Samotny sex sa odohrava inde ako zahniezdenie a stahy svalov v posve na to podla mna nemaju vplyv.
Skor suhlasim s Adamkrtom, ze vsetko to vzrusenie, prekrvenie a orgazmus tomu moze len a len prospiet.
Inak ja som presne v tej istej faze skusania otehotniet a myslim si ze milovat sa a nechat to na prirodu je najlepsie ;)
Drzim palce vsetkym 3!
Urcenie ovulacie neni celkom presna zalezitost, preto je vhodne snazit sa o oplodnenie behom vsetkych plodnych dni. Neboj sa, bud dojde k oplodneniu, alebo nie. Ale nemozes cakat, ze za 2 dni, po obstreku dojde na spravne miesto geneticky postar :)
Plodte, plodte a plodte a uzivaj si to. Nestresuj sa, lebo vtedy tomu urobis najhorsie. Cipok maternice sa pri orgazme otvara a ak dojde k ejakulacii, je o 70 percent vyssia moznost otehotnenia, pretoze maternica takpovediac nasava spermie. Ked budes vystresovana, budes mat cipok stiahnuty a oplodnenie bude o dost tazsie mozne.
Nemozu stahy svalov pri orgasme znemoznit, alebo skomplikovat uhniezdovanie vajicka?
ja si myslim, ze nie