meska mi, test negativny

Príspevok v téme: meska mi, test negativny
bibiana521

menstruaciu som mala dostat vo stvrtok. vzdy mi chodila presne na den. no v piatok som mala spinenie, cez vikend skoro nic. teraz ma zacina boliet brucho ako pred mesntruaciou, ale mrcha nikde.
mala som test rapiclear, a necakala som na ranny moc. pisu, ze sa moze aj poobede. mam si spravit rano novy test?

bugina

čaute mam problem naposledy som dostala 8.7 a trvala asi 4 dni .. už mi meška 2 tyždne aj niečo , priateľa nemam :D 1xsom dostala tento rok v januari. mam 15 rokov.

zojka25

Ahojte babenky...ja som sa tiez toho nacitala a napocuvala ake je tazke splodit dietatko.S priatelom sme mali v plane sa vziat v juni 2012,tak sme si povedali,ze sa zacneme snazit,ved mame predsa na to skoro rok a predstavte si,ze som otehotnela hned na prvy sup!Teraz som v 5 t.:-)Aj ked teraz mam nieco pred 20tkou som velmi stastna,ze budem mamina.Priatel ma 28 rokov,mame kde byvat a sme aj financne zabezpeceni.Teraz uz len musime svadbu uskutocnit o niekolko mesacov skor;-)

Weva

My sme sa v novembri zasnubili a berieme sa za 2 mesiace... kedze sme poculi kopec pribehov ake je tazke otehotniet povedali sme si za zacneme skusat a nechame sa prekvapit. Zacali sme symbolicky od noveho roku, takze som teraz tehotna v ramci tretieho cyklu... ale ako si pisala o svojich problemoch i Ty - uvedomujem si ze prve tyzdne a mesiace su rizikove a ze asi kym neotehotniem ani neviem ake zdravotne problemy ci komplikacie mozem mat... Velmi ma mrzi ako sa u Teba veci skomplikovali a drzim palce k babatku!!!!

silkassz

Weva vieš, ja v novembri 2009 som otehotnela, a vtedy na prvý šup sa to podarilo, vypočítala som plodné dni a som bola v tom. ale hore to asi inak chceli a v januári 2010 som v nemocnici potratila. Na to mi zistili toxoplazmózu. Dúfam, že som sa už preliečila, brala som antibiotika, mala by som byť tým smerom ok. Potom mi zistili endometrióznu cystu ktorú laparoskpicky odstránili v auguste. Nasadiť liečbu som nechcela, lebo aj podľa doktorky najlepšia liečba na endometriozu je tehotenstvo. Len teraz sa nie a nie podariť. zbytočne počítam plodné a neplodné dni. Už to dajak nefunguje. Viem ešte mám čas, asi pol roka po operácii sa snažíme, ale predsa. nedá sa na to nemyslieť. Ale som rada, že aspon tebe sa to podarilo. A dlho ste sa už snažili? ale "len to prišlo" ?

silkassz

Gratuluje Weva :-) . Držím Vám všetky palčeky a dávaj na seba pozor. No mne sa to opäť nepodarilo :-( . Už vo štvrtok som dostala, len sa bola som taká smutná, že sa mi tu nechcelo ani písať. No možno raz pán Božko nám dá :-( .

Weva

No vyzera to ze sa podarilo :)

2 testy dnes rano a oba pozitivne, tak teraz len na seba davat pozor nech tie prve tyzdne a mesiace vsetko dobre nastartujeme...

Vsetkym drzim palce - ci uz chcu otehotniet alebo presny opak :)

Weva

Dik Silka :) podobne prajem!!!!

My skusame od zaciatku roka - cize treti mesiac... a ako vravis, lepsie je pustit to z hlavy a kym to nebude trvat rok to skusanie nepanikarit... Celu dobu len baba mysli na to ako neotehotniet a ked sa snazi o opak zisti ze je to neskutocne tazke :)

silkassz

Ja som na tom presne tak isto. Keď nedostanem v piatok, tak už bude väčšia pravdepodobnosť že som konečne v tom. My sa už snažíme 5. mesiac a zatiaľ nič. Len to sa mi zdá divné, že predtým ma stále pobolievali prsia, už týždeň pred menštruáciou a teraz vôbec ale vôbec nič. Len sa veľmi do toho nechcem vžiť, aby som nebola opäť sklamaná :-( .
Weva držím Ti palce, a potom sa ozvi ako si dopadla a či nám môžeš oznámiť radostnú správu :-) . Papa S.