Dobry psycholog v Bratislave

Príspevok v téme: Dobry psycholog v Bratislave
podkolienka

Ahojte, uz dlhsie mam psychicke problemy,ale az posledne obdobie sa to dost vyhrotilo. Nemam chut zit, silu vstat rano z postele, povinnosti si stale odsuvam a uz je to v takej faze,ze ak sa nieco nezmeni,tak sa asi zblaznim.:((

Preto vas strasne prosim,ci by ste mi neodporucili nejakeho dobreho psychologa/psychologicku v Bratislave vhodneho na psychoterapiu. Najlepsie by bol taky,co mi aj poistovna preplati.

Vopred krasne dakujem.;)

psycho-ter

To som si aj ja vsimol ze na rozdiel od tej co som k nej chodil predtym sa mi stav rychlo zlepsuje. Bral som psychoterapiu vyse dva roky a nic moc az teraz konecne u Albertovej to nabralo na obratkach. Ale je to celkom iny sposob nez na co som bol zvyknuty predtym. Zo zaciatku som tomu ani moc neveril ale aj zena si uz vsimla ze som na tom o moc lepsie.

zewa

Riesi to pomocou alternativnej mediciny. Takze by som to liekmi nenazvala. Daj si tu do vyhladavania Albertova a najde ti milion tem o nej. Vsetko sa tam dozvies.

Bachor

Kamelia, co ja viem tak je sukromna. Ja som platil za to prve vysetrenie a potom uz za konzultacie nie, iba za lieky. Ona ma cenik na stranke tam je to vsetko rozpisane.

Kamelia

Prosim Vas, mozete mi napisat kolko sa plati u pani doktorky Albertovej za sedenie. Predpokladam, ze pani doktorka pracuje za priamu platbu nie cez poistovnu.

Bachor

Ja myslim ze nielen v Bratislave ale vobec vseobecne je jedna z najlepsich Albertova. Ma iny pristup nez aky som zazil u druhych psychologov a vysledok sa u mna dostavil pomerne rychlo co som ani nepocital aj ked som o nej uz vela pocul.