ahoj..hm no mam 15 rokov a som gay..a nikto o tom nevie(len spoluziaci si to myslia a robia mi preto zle). hm no a obcas ma stve ze sa o tom nemam s kym porozpravat, uplne ma unavuje to tajit a klamat ..myslite ze by som to maldakomu povedat alebo nie?..a ako? a komu?
Priznat ze som gay? (15)
na mtv bola taká super relácia o tom, ako muži predstierali, že sú gayi, to znemená, že pred kamarátmi v klube išli po ženách, len aby to nevyzeralo že gayi naozaj sú, a v iný deň išli do gay klubu, kde boli samými sebou, verím, že to musí byť ťažké, najmä v tak mladom veku vyjsť najavo s tvojou orientáciou, no ja by som to povedala nejakému najlepšiemu kamarátovi, a pozri, ak sa to aj rozkríkne, tomu sa aj tak nevyhneš, ani v neskoršom veku :-)
a ak náhodou budú tušiť niečo aj rodičia, rozhodne bud úprimní, nejde o orientáciu, ide o tvoje šťastie predsa..
ja som bola bratovi na štátniciach, má spolužiaka gaya, bol tam aj s priateľom, rodičia v pohode...
už je celkom prijateľná doba na uvedomenie si inej orientácie, je vás veľa...a uvidíš,, možno ťa niekto kvôli tomu aj nakontaktuje, možno aj práve tu...
držím ti veľmi palce :-))
skús niečo nájsť, nejaké forum, kde je možnosť chatovať tiež z gayom