Priznat ze som gay? (15)

Súvisiaci obsah

kiko2727

presne toto trapi aj mna :( a suhlasim ze ked si presveceny ze si gay tak naco ta tu presviecaju?!Teba to tak ci tak nezmeni...

Majlooooo

Hm asi ma nikto nepochopil..ja som nechcel riesit svoju orientaciu..ale to je fuk..aj tak to co som pisal je blba otazka a asi mi nema kto poradit..tak sa ospravedlnujem..a ak tu nejaky admin robi poriadok v prispevkoch tak nech pls celu tuto temu zrusi..je to zbytocne..

a tstekvickats dik pozrem

tstekvickats

ja ti nevravím, že sa tam máš pridať do skupiny, ale tí chalani tam majú napísaní kontakt na seba tak by si mohol si s nimi popísať...napr. cez skype, ICQ a tak...pozri si tú stránku ved to nikto nezistí...

wyx

prečo sa mu tu snažíte nahovoriť, že je hetero, ked sám cíti a je presvedčený o tom, že je gay? Tak je gay. A čo? Človek z masa a kostí. Svet sa nezrúti.

lexus

ja mam kamarata je bohaty a je gay na mladych chlapcekov,
vzdy pride do baru s inym ktoremu zaplati a chlapcovi vzdy nahovori aky je gay
v takomto veku im to lahko nahovori

a druha vec, ak sa nechces nakazit hiv ktore maju prevazne gayovia tak zacni rozmyslat

Nikolka_nechapem2

A co bude ked budes mat priatela,a potom sa spamätas,ze mas 30-40rokov a pri sebe iba chlapa tebe rovnakemu?Budete sa hrat na zenu a chlapa?Kto bude co robit?Kto bude koho pretahovat?Radim ti najdi si holku,a sprav si len nejake kontakty na nezaväzny obcasny sex s inym chalanom.nekaz si zivot kvoli rytnej dierke.