vztah-neviem co mam robit:(

Príspevok v téme: vztah-neviem co mam robit:(
lulina111

mam chlapca uz 3 roky. mali sme sa radi a vlastne aj teraz, len sebou si uz niesom ista :( neviem ci ho este lubim. nic zle neurobil ani ma nepodviedol ani nic ale uz som akosi ochladla, ani na sex s nim nemam chut. chodim na vs na intrak a ani nemam chut vratit sa k nemu domov s radostou ako kedysi. niekedy som si nevedela predstavit byt bez neho ale teraz stale viac rozmyslam ci by mi takto nebolo lepsie, ci by som si nevydychla. navyse teraz sa objavil niekto kto sa mi paci a uz som totalne zmatena z toho co chcem. vobec neviem co mam robit vztah nedokazem ukoncit iba tak, neviem ci sa mam posnazit aby to bolo ako predtym alebo co s tym :( priatel o nicom nevie. poradte ako si to usporiadat :(

Ewwwicka

Podla mna to je len kriza..samozrejme ze po troch rokoch to nebude take intenzivne ako na zaciatku.. treba porozmyslat coi je nejaky dovod preco by si s tymto clovekom dalej nechcela byt a ci si rozumiete a mate spolocne zaujmi, nazory a tak... ja som po troch rokoch tiez mala taku krizu ale vztah som ukoncila- lebo som sa ohliadla naspat a ten moj veru nebol idealny- stale sme sa hadali, raz sme sa aj rozisli, dot sme si ublizovali... tak som si povedala ze tu krizu prekonatav nejdem a dobre som urobila.. ale ak sa pozries spat a vsetko je bez vaznych problemov a aj teraz si ako ludia mate co povedat len to ochladlo tak by som sa nerozchadzala.. najdite si daku novu spolocnu aktoivitu.. nieco co ste vzdy chceli skusit a budete mat novu temu aj cinnost ktora vas bude spolocne bavit :) a s tym novym by som to obmedzila.. lebo aj to poznam namotas sa nanho. a potom nebudes cesty spat.. ale po urcitej dobe ako tu uz bolo povedane tiez pride kriza tiez to ochladne.. a mozno aj skor ako po troch rokoch kedze tie su dost..

a este je podla mna celkom dolezite kedy ste sa dali dokopy v akom veku.. lebo ked ste mali volakych 16 rokov tak clovek sa dost zmeni... dospeje a moze sa stat ze ste sa vybrali kazdy inym smerom v zivote. ze mate ine ciele nazory.. vtedy by som asi rozchod zvazovala

lavazza01

aha a ešte chcem dodať, s tým novým si rozumieme..nepodviedla som priatela nie, len s tý novým sa rozprávame, nič viac.. a mám pocit že si s ním lepšie rozumiem

lavazza01

lulina ja som PRESNE tak isto na tom :( .. bez terajšieho priatela som si kedysi nevedela predstaviť život, tiež sme spolu skoro 3 roky, no teraz už neviem či ho ešte lubim.. niekedy nemam chut už ani na jeho bozky.. ani nič... a takisto sa naňho už vôbec tak neteším ako predtým..tiež chodím na VŠ, a takisto som stretla niekoho kto sa mi pači, aj ja jemu .., a neviem čo mám robiť, lebo neviem sa s ním rozísť ,, nemám na to silu mu ublížiť :(

Nikolka_nechapem2

Ahoj lulina111!Ja svojho priatela lubim stale rovnako ako na zaciatku,stane sa ze stretnem nejakeho chalana ktory sa mi paci,ale neriesim.Pretoze nemozes vediet ci ten novy bude lepsi,mozno len na chvilku a potom co?Znovu novy??Nerob to.Ste spolu dlho,je mozne,ze zijete stereotypom.Mali by ste si vyjst niekam von a tak.Nemala by si mu to hovorit.Pretoze ked mu to povies tak on sam ti navrhne rozchod a tym ho zranis,alebo ta zacne podozrievat.Neublizuj,ked nemusis.Myslim,ze sa vam to vrati coskorodo normalu.A mozno je to tym,ze ty si na intraku,cize niesi s nim,a tym vas vztah ochladol.Pokus sa o zmeny,porozmyslaj nad vasim vztahom,najdi pre a proti.Mozno vam to zas zacne klapat.Naco budes zacinat novy vztah s novym partnerom?Znovu sa zoznamovat.A mozno sex s nim bude ok,ale bude ti chybat byvali,pretoze s nim si vela prezila,jeho si lubila,jemu si o sebe rozpravala,on ta pozna a lubi!!!Odpis co si spravila,ako si sa rozhodla.pa

bibi123

lulina-najlepsie bude, ak sa o tom porozpravate... cas ide strasne rychlo a nemali by ste sa on vzajomne oberat, aby ste tak neprisli o moznost najst si novych partnerov...

frfek

Ja som na tom podobne. Momentálne som v štádiu, že to neriešim akurát nad tým niekedy rozmýšľam. Asi je to vďaka tomu, že mám veľa iných aktivít - sústredím sa na ne a nejaké vzťahy nechávam bokom.

Prechádzaš asi takým obdobím, ako takmer každý, kedy prvotný ošiaľ opadol a teraz sa ti to nezdá byť také super ako na začiatku. Len vždy mysli na to, že aj keď priateľa vymeníš - za toho nového, tak to dopadne asi podobne.
Mohla by si dopadnúť lepšie len vtedy, ak by bol ten nový priateľ extra iný, alebo by ste si lepšie rozumeli. Je to všetko relatívne a individuálne, takže je ťažko v tomto radiť.