Som samotárka, nemám ŽIADNYCH priateľov. Dosť mi to začína liezť na nervy, ale neviem, ako to zmeniť. Nemôžem začať chodiť do spoločnosti, pretože NEMÁM S KÝM VEĎ! Mne je už blbé aj niekam ísť, všade majú ľudia svoje partie, skupinky, čo by som tam aj robila. Preto sedím doma, mám kopu času a nič duchaplného nerobím. Nemám ani peniaze navyše, aby som sa prihlásila niekam. Ako to zmeniť?
SAMOTÁRKA
viem ze som to uz x krat pisal ale pokec nie je taky zly napad zase. ja som tam spoznal uzasnu zenu napriklad. netreba tam sice hladat kvalitu v noci na nejakej sexzoznamke ale v zasade to az taka tragedia neni urcite. je tam cez den/vecer kopec ludi a je to interaktivne narozdiel od inzeratov v zoznamkach na ktorych sa aj tak skor pobavis/polutujes inzerentov nez by si mala tendenciu niekomu odpisat:)
pokec radšej ani neskusaj - na chat je to dobrá vec ale nikdy nevies ci to nieje nejaky narusenec
skus v skole, v tirede niekoho najst, urcite su tam ludia ktorý by sa s tebou radi kamošili,
no napriklad
no ale ako cez net? čo mám ísť na zoznamku alebo na pokec?
co takto najst si niekoho cez net kto byva nablizku, aby ste sa mohli aj stretnut potom? mas nejake zaujmy nie?
západné Slovensko, väčšie mesto
v ktorom meste?
do školy, na strednú
chodis do skoly? alebo prace?