zdravim mame s priatelkou taky problem ze uz asi rok nema chut na sex zacalo to vtedy ked dostala nejaku chorobu na vaguínu proste jej zacala smrdiet od ryby potom sa jej to vyliecilo ale uz proste taku chut nemala moze to byt tym .??? predtym jej nevadilo ani vlastna vlhkost ked som ju palcoval a dotkol sa jej mokrou rukou nevadilo jej to a zrazu si dava pozor aby som sa jej nedotkol . rozpravali sme sa o tom a vidim na nej ze ju to strasne mrzi a aj mna ale nevieme si pomoct . predtym mala dost casto chut mioze to suvisiet aj s mojim penisom ma nejakych 15 - 16 cm mozno to je tym ??? neviem dakujem za radi
priatelka nema chut na sex a strasne ju to mrzi
Komu niet rady ........... Poviem Ti uz len jedno , namoc si ho do tresky a povedz ,ze mas podobny problem ,mozno sa zblyzite. Daj jej cas a pocuvni lienocku2.
lulo, tak to potom rieste v partnerskej poradni. Jej rpoblem je asi psychicky. A na to tu nikto uz nas odbornik nie je.
nie nehovorim ona ma ale celkovo nejaky odpor k sexu
Chce to čas. Dávaj jej stále najavo ako ju miluješ a ako ťa vzrušuje. Keď bude vidieť ako ťa priťahuje, tak to už bude lepšie. Možno si myslí, že ti vadí alebo sa hambí, kvôli tým problémom, čo mala. Ale gynekologické problémy má každá druhá žena aspoň raz. A dúfam, že pred ňou nehovoríš o "chorobe s tou rybou"
prepacte ale myslel som ze mi tu aj niekto poradi no vidim ze moj problem asi nikoho nezaujma fakt vas moc prosim o pomoc dakujem
no ved ano ale uz to trva dost dlho fakt nemoze to byt mojim penisom mam ho aj zahnuty dohora
Nechaj ju ,nech sa da do poriadku,ved ono to prijde samo.
nie neberie antikoncepciu len brala nejake lieky na tu chorobu s tou rybou
berie antikoncepciu?