Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Oleje na vlasy - vaše skúsenosti

renkaenotel

orofluido, nedajte sa vysmiať, riedky arganový olej, zjavne upravený ...to už môžemkúpiť nakvalitný olej od fontana zdravia, skúste priamo z maroka

Inel

mam suche vlasy dlhsie pouzivam olejceky znacka Chi a trinity a su vynikajuce.Kvalita vlasov sa mi velmi zmenila.Su jemnejsie lesklejsie.POuzivam ho hned po umyti do uterakom vysusenych vlasov a pripadne i po vyfukani .Vrele odporucam

petraS

Jediná firma dováža arganový olej na slovensko priamo z Maroka a to firma Orient House, majú čistý arganový olej v určite vyššej kvalite ako niejaká nature house či nashi , produkty z Európy

riaart

V ponuke mám celý sortiment produktov OROFLUIDO***TEKUTÉ ZLATO***
ELIXIR,šampon,lesk,maska ,kondicionér
Naozaj nepoznám lepší prípravok na vlasy osobne odskúšané a aj klientky sa poň vracajá PRETO ODPORÚČAM

miso10

Ak by niekto mal zaujem, mozem predat pravy kvalitny arganovy olej, original z Maroka, je za studena lisovany.
Je to 60ml flasticka za 10eur.

riskamyska

pre mna najlepsi jednoznacne kokosovy olej. mala som jeden z Dm-ky a teraz mam od saloosu tento www.saloos.sk

vlasy su po nom krasne hebke a leskle - pre mna lepsie ako kondicioner. Ale zasa nepouzivam ten olej stale.

kaciatko_7

ja ho nakupujem zo stránky styllmed.sk... je to firma natura house, ale je dost drahy, ale velmi dobry... no nepouzivam ho velmi casto, to by som zbankrotovala... chod na tu stranku a tam sa preklikaj, nechcem tu vkladat linky, lebo aj tak budu odstranene... male balenie stoji tusim okolo 5 €, 10 ml... maju tam aj vlasovu kuru tiez z arganoveho oleja, tu som vsak neskusala, ale mozno sa cenovo viac vyplati...

kimi77

prosím kaciatko-7 poradiť kde kúpim arganový olej a keď je možné aj v akom balení a kolko stojí, ĎAKUJEM