Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Oleje na vlasy - vaše skúsenosti

vikiii

M 25.. Tak by to bolo asi najlepšie pre mňa :).. A koľko to máš asi na vlasoch? Aj ho dávaš nejako zohriať? Ako teplý zábal? :) Mňa len zaujalo, že niektoré baby si ho dávali aj po umytí :).

M 25

viki, ked si to potom zmyješ šamponom, mastné nebudú

ja mám blond melír.dávam si po celej dlžke, tak do dlane a tri - štyri krát, aby bol olej všade..

renkaenotel- fontana zdravia sú nekvalitné oleje?? ja mám odtial arganovy a som spokojná ..

renkaenotel

orofluido, nedajte sa vysmiať, riedky arganový olej, zjavne upravený ...to už môžemkúpiť nakvalitný olej od fontana zdravia, skúste priamo z maroka

Inel

mam suche vlasy dlhsie pouzivam olejceky znacka Chi a trinity a su vynikajuce.Kvalita vlasov sa mi velmi zmenila.Su jemnejsie lesklejsie.POuzivam ho hned po umyti do uterakom vysusenych vlasov a pripadne i po vyfukani .Vrele odporucam

petraS

Jediná firma dováža arganový olej na slovensko priamo z Maroka a to firma Orient House, majú čistý arganový olej v určite vyššej kvalite ako niejaká nature house či nashi , produkty z Európy

riaart

V ponuke mám celý sortiment produktov OROFLUIDO***TEKUTÉ ZLATO***
ELIXIR,šampon,lesk,maska ,kondicionér
Naozaj nepoznám lepší prípravok na vlasy osobne odskúšané a aj klientky sa poň vracajá PRETO ODPORÚČAM

miso10

Ak by niekto mal zaujem, mozem predat pravy kvalitny arganovy olej, original z Maroka, je za studena lisovany.
Je to 60ml flasticka za 10eur.

riskamyska

pre mna najlepsi jednoznacne kokosovy olej. mala som jeden z Dm-ky a teraz mam od saloosu tento www.saloos.sk

vlasy su po nom krasne hebke a leskle - pre mna lepsie ako kondicioner. Ale zasa nepouzivam ten olej stale.