Oleje na vlasy - vaše skúsenosti

be.natureal

100% za studena lisovany arganovy olej, BiO makadamiovy olej, kokosovy alebo bio olejovy komplex na vlasy - zmes olejov - najdete na eshop.natureal.sk... netreba zohrievat, ucinne su bud vo votreni do vlasov pred alebo po samponovani - zalezi na type vlasov...

SUS4N

chcem sa opýtať, ako skladujete argánový olej? V chladničke alebo normálne v miestnosti. Ešte by ma zaujímalo ako presne si ho aplikujete na vlasy. Na vlhké vlasy nanesie, zabalíte do uteráka, necháte hodinu pôsobiť a potom si klasicky umyjete vlasy? Alebo nejako inak? Ďakujem

renkaenotel

arganový olej ak máte pravý a nie len lacnú eu napododbeninu určite nezohrievajte, najúčinejší je originál, neupravený čistý arganový olej, perfektný keď si robím zábaly, ozaj skúste si porovnať tie lacné oleje čo kúpite kdekoľvek na zĹAVOVOM

renkaenotel

mala som arganový olej od fontanazdravia, nielenže bol riedky, zjavne upravený ale mal aj staré výrobné číslo, či dávku, neskôr som zmenila firmu, zaplatila viac za olej ale zverila sa firme, ktorá arganový volej dováža priamo z Maroka a to je teda skutočný arganový olej

M 25

ja som to skúsila raz po umytí, no hrôza..vtedy ostali mastné :)
po umytí si dávam olej od Chi..

no mávam ho tak skoro celý den.. aj teraz ho mám :) a neskôr si to umyjem, dám po prípade masku ešte na pár minút a je ..

vikiii

M 25.. Tak by to bolo asi najlepšie pre mňa :).. A koľko to máš asi na vlasoch? Aj ho dávaš nejako zohriať? Ako teplý zábal? :) Mňa len zaujalo, že niektoré baby si ho dávali aj po umytí :).

M 25

viki, ked si to potom zmyješ šamponom, mastné nebudú

ja mám blond melír.dávam si po celej dlžke, tak do dlane a tri - štyri krát, aby bol olej všade..

renkaenotel- fontana zdravia sú nekvalitné oleje?? ja mám odtial arganovy a som spokojná ..