Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

1.krat oralny sex

Príspevok v téme: 1.krat oralny sex
summe2

Ahojte!Sme s priatelom uz dlhšie spolu, sex sme este nemali ani oralny, lebo som to este nechcela. Teraz si myslim, že som uz pripravena, ale obavy stale mam. Mam strach, že nebudem vedieť čo robiť a len sa strápnim. mali ste aj vy take pocity? Dopadlo to dobre??...potrebujem trošku povzbudit :D..dik

Nikolka_nechapem2

Ahoj!Mam priatela,prvy krat ked som mu to robila tak som nevedela co a ako,pretoze kazdemu sa ine paci.Tak som mu ho vzala do ruky,dala som si ho do ust a potom som pohybovala rukou hore a dole,a hrala som sa s nim v ustach jazykom,potom som mu nanho prilozila bradavky,to sa mu pacilo,aj medzi prsia som si ho dala a pohybovala som sa hore dolu.Bolo mu to vsetko prijemne pretoze mal orgazmus,A napis ako to dopadlo.A predstav si,ze je to lizatko,ci nanuk,podobne sa olizuje.staci?

leno

presne tak sleduj čo sa mu pači a ak patri medzi tych ktory nedavaju najavo čo sa im pači napr. hlasnejsim vzdychanim, tak dobra rada nad zlato hlavne si uvedom že to robiš človeku ktoreho lubis.A ak ho lubis tak by ti to malo robit potesenie mu robit radost rovnako je to aj s darčekm. Ak mu to budes robit len tak aby sa nepovedalo tak sa velmi nevyznamenas. To je jediny sposob ako to pokazit. A ked sa chces vyznamenat tak saj to každeho muža \\\\\\\"zloži do kolien\\\\\\\" bude prosit aby si neprestavala. Tak vela zdaru a nezabudni hlavne s laskou.

sweater

no ved co chces pocut, rob co je tebe prijemne, skusaj to nejako obmienat, sleduj co sa mu paci, kludne sa ho pytaj ci je mu to takto dobre, sex je aj o zabave, komunikacii...