Chcel by som sa opytat, aky negativny dopad moze mat uzivanie pripravku na chudnutie, ktory obsahuje hormon progesteron. V cesku bol tento produkt stiahnuty slz trhu, prave pre pritomnost profesteronu, u nas sa bezne predava. Konkretne ide o Animal Cuts. Moze tento hormon neako vyrazne ovplyvnit moj vyvoj, mam 17,5 roka.
Hormon PROGESTERON
Nuz je to mozne, ze nieco dali do toho co je neuvedene v obsahu, ale to sa stava velmi zriedkavo, lebo za to su v USA hrozne tresty. Inac progesteron tam v clanku menuju chybne ako zensky hormon, co samozrejme nie je pravda, lebo ho maju aj muzi a ma tiez u nich funkciu.
www.tidesoflife.com
Je najma uzitocny vo forme kremu proti hyperplazii prostaty, kde potlaca vytvaranie DHT, co je spojene s hyperplaziou (zvacsenim) prostaty
tsangenterprise.com
www.novinky.cz
Z tohto clanku som dostal stracb, preto sa pytam. Ale asi pojdem donho. Na ronnie.cz urobili z toho velky hoax pretoze pri sutaznej kulturistike, by ste s tym nepresli cez dopingovu kontrolu.
Osobne som proti body buildingu, lebo to vytvori extra nepotrebne svalstvo, a prilisne zatazi vnutorne organy,ktore musia zasobovat a osetrovat ovela vacsiu hmotu, nez boli povodne navrhnute. Vysledok je rychlejsie opotrebovanie a kratsi zivot. Podla mna je to privelka cena platit za momentalne modny vzhlad.
Inac ja v tom besne silnom Animal Pack nevidim nikde progesteron,alebo som uz slepy.
www.bodybuilding.com
Inac progesteronove kremy robia velmi dobre pri roznych poruchach menstruacie,. kde odporucena davka je 1 az dva krat 20 mg prirodneho progesteronu podla potreby("hladu") tela po nom( tj ziadne synteticke nahrazky ako progestin a gestagen a podobne, ktore maju vzdy skodlive postranne ucinky)
Takze neskodne potravinove doplnky treba zakazat, aby sa mohli co najviac predavat a predpisovat dovolene patentovane chemicke skodlive nahrazky.
To je velmi logicke, vsakze, hahaha.
Dufam ze codex Alimentarius stiahne z trhu aj sol a vodu, lebo ked zoberies z nich privela, mozes zomriet. U soli je to len 30 gramov=2 lyzice, ktore predstavuju smrtelnu davku,napriklad.
V USA stiahli z volneho trhu zatial len jeden doplnok, MaHuang=efedra, pricom ale na predpis stale je a je to jediny doplnok v USA, ktory naozaj sposobil smrt okolo 30 velmi obeznym zenam s vysokym tlakom, ktore porazilo, ked zobrali 10 nasobok odporucenej davky, aby rychlo schudli
V roku 2008 napr nikto nezomrel v USA na dosledky potravinovych doplnkov, ale 5600 na potravinove otravy a podla priznania lekarov 120 000 do 400 000 na predpisove lieky, co je este aj tak nizke cislo, lebo do toho nezaratali chemoterapeutika a nemali zaujem, aby povedali celu pravdu
A veru lieky nestiahnu z trhu,, ani ked sposobia smrt!
Len to napisu ako varovanie na mozne skodlive "postranne ucinky." Teda smrt je kludne moznym postrannym ucinkom "lieku"
lieky alebo doplnky vyzivy sa nestahuju z trhu preto, ze nefunguju, ale preto, ze mozu vazne poskodit zdravie, velmi vazne
Ked to bolo stiahnute, asi to aj fungovalo :D
Internetove slovenske e-shopy
urcite to moze mat negativny vplyv..a ked vies ze to bolo stiahnute niekde z trhu tak by si si to mal vziat k srdcu...u nas sa to mozno predava-otazne je dokedy..nenic si dobrovolne zdravie, raz to mozes trpko olutovat..ked je nieco niekde stiahnute z trhu (cesky trh a zdravotnictvo a sytem je takmer totozny s nasim) tak to ma viac negativ ako pozitiv..vzdy!
predávajú ho priamo v Prešove?