Chyti mi melir na velmi tmave hnede vlasy?
Melír na tmavé vlasy?
Ja mam tmavo-hnedé vlasy a robil som si melir Kallos praškový a dvanasť percentny peroxid (co si mislim ze je to dost tuhe) a chytilo my na rysavo tak som si dospatil vlasy... A tak som si na druhy krat kupil z lekarne 15% peroxid a chytilo mi to na bielučko. Ti ktory maju tmave vlasy ako ja tak si kupte z lekarne 15% peroxid a chyti vam to na bielucko inac tento peroxid sluzi na zly pigment vlasov. Tak skuste tuto radu ako ja... Nech vam posluži...:-)
ridd: to si si davala klasicku farbu a chytila ti na tmave vlasy?
inak tejto sa už ani neoplatí odpisovať , lebo to písala pred 5 rokmi , to už mohla stratiť všetky vlasy ; ja mám čierne vlasy a odfarboval som si ich melírovacím práškom a dalo mi to do ryšava ... najlepšie je to ešte dofarbiť
ja som si robila melír sama doma cez leto. tiež mám tmavohnedé vlasy a dávala som si tam tuším že Palette Pernament Natural Colors tú studenú blond...prvýkrát mi chytila na takú peknú bledohnedú a na druhý krát to bolo úplne blond. A čo som bola prekvapená, tak mi tá farba ani nezničila vlasy.
len prosim vas si nedavajte do "silno" hnedych vlasov meliry :) chyti to nazlto a nevyzera to dobre. minule som videla takych ciganov ako s takymi melirmi pobehovali :)
ja by som chcela dobru radu ze ked chce chlapec do silno hnedych vlasov biely melir ako to dosiahnut lebo si myslim ze chyti na zlto ...dakujem
jasne chyti. mala som sice svoju povodnu farbu tmavohnedu, ale silou mocou som chcela melir a hned som to olutovala... moje prirodzene kucerave vlasy som si takto dokaslala. ale vyskusaj, no :)
Zrcite chyti, lebo melir vlasy odfarbuje.
Myslím, že chytí. Ja mám tiež biely melír v hnedých vlasoch. Farbila som si vlasy a chytilo mi až skoro do čierna a potom po dvoch týždňoch mi do toho kaderníčka robila melír a chytil. Ja som bola spokojná.
ja som mala tmavo hnede vlasy az cierne. potom som hodila cervenu na cervenu blond a teraz mam blond melir do tmavohnedych vlasov. chyti