Melír na tmavé vlasy?

timotej

Ja mam tmavo-hnedé vlasy a robil som si melir Kallos praškový a dvanasť percentny peroxid (co si mislim ze je to dost tuhe) a chytilo my na rysavo tak som si dospatil vlasy... A tak som si na druhy krat kupil z lekarne 15% peroxid a chytilo mi to na bielučko. Ti ktory maju tmave vlasy ako ja tak si kupte z lekarne 15% peroxid a chyti vam to na bielucko inac tento peroxid sluzi na zly pigment vlasov. Tak skuste tuto radu ako ja... Nech vam posluži...:-)

Yong

inak tejto sa už ani neoplatí odpisovať , lebo to písala pred 5 rokmi , to už mohla stratiť všetky vlasy ; ja mám čierne vlasy a odfarboval som si ich melírovacím práškom a dalo mi to do ryšava ... najlepšie je to ešte dofarbiť

ridd

ja som si robila melír sama doma cez leto. tiež mám tmavohnedé vlasy a dávala som si tam tuším že Palette Pernament Natural Colors tú studenú blond...prvýkrát mi chytila na takú peknú bledohnedú a na druhý krát to bolo úplne blond. A čo som bola prekvapená, tak mi tá farba ani nezničila vlasy.

Tinoviacka

len prosim vas si nedavajte do "silno" hnedych vlasov meliry :) chyti to nazlto a nevyzera to dobre. minule som videla takych ciganov ako s takymi melirmi pobehovali :)

patka147

ja by som chcela dobru radu ze ked chce chlapec do silno hnedych vlasov biely melir ako to dosiahnut lebo si myslim ze chyti na zlto ...dakujem

maruska*

jasne chyti. mala som sice svoju povodnu farbu tmavohnedu, ale silou mocou som chcela melir a hned som to olutovala... moje prirodzene kucerave vlasy som si takto dokaslala. ale vyskusaj, no :)

tinka *

Myslím, že chytí. Ja mám tiež biely melír v hnedých vlasoch. Farbila som si vlasy a chytilo mi až skoro do čierna a potom po dvoch týždňoch mi do toho kaderníčka robila melír a chytil. Ja som bola spokojná.

vvia7

ja som mala tmavo hnede vlasy az cierne. potom som hodila cervenu na cervenu blond a teraz mam blond melir do tmavohnedych vlasov. chyti