vyšetrenie u gynekológa nie cez poisťovňu

Príspevok v téme: vyšetrenie u gynekológa nie cez poisťovňu
0Gloria0

Dobrý deň, chcela by som poprosiť o radu, kde by sa dalo podstúpiť gynekologické vyšetrenie bez podpísania akejkoľvek zmluvy. u jedného gynekológa už zapísaná som,avšak menej ako 6 mesiacov a nemôžem od neho odísť. K nemu na vyšetrenie ísť nechcem, keďže s ním nie som vonkoncom spokojná a mala som s ním konflikt počas vyšetrenia. A nevedel by mi niekto poradiť koľko by také jednorázové vyšetrenie mohlo stáť?
Za odpoveď vopred ďakujem!

macka26

gloria a co ti mame poradit? nemam carovnu gulu ze ti z nej vycitam ktory lekar ta vysetri a za kolko? chod k lekarovi a opytaj sa nie?

Laurina22

Gloria,tak aj poistovna a lekar maju nejaky vztah,on ta ma ako kapitovanu,takze to nie je o tom,ci si platis odvody alebo nie.

Nikto ti nepovie,kolko budes platit,lebo vykony pre nekapitovane pacientky nemaju gynekologovia a aj ini lekari generalizovane.

Zavolaj inemu lekarovi a spytaj sa ho,on ta vezme,len nevieme,kolko si vypyta a co vsetko ti bude robit.

A preco nie si spokojna so svojim lekarom?

gwfn

Gloria, najlepsie urobis, ked zavolas nejakemu gynekologovi, ktory sa ti zda dobry a opytas sa, ci by ta vzal a kolko by to stalo. Kazda gyn. ambulancia ma totiz iny cennik.

0Gloria0

Ano,podpisovala som u neho dohodu,ved ked som telefonicky hovorila so sestrickou zeby som chcela vymenit doktora,tak mi povedala ze to nie je teraz mozne,az po 6 mesiacoch...uprimne,ani som nevedela co podpisujem...len ma hneva ze v stavke je moje zdravie a nemam pravo ako platitelka zdravotnej poistovne si menit doktora kedy chcem...keby som dopredu vedela ze sa z neho vykluje taky idiot tak k nemu jasne ze nejdem :( tak nikto sa nevyskytol v podobnej situacii ?! vazne by som chcela vediet kolko by tzo stalo a tak bo nie som na tom financne najlepsie :/ a inak ja som sa uz potesila ze 8 rad a to sa tu dakto len hada... :(

macka26

ja sa nehadam, ale slecna mudra ma urazala ako poslenu primitivku a velmi velamudro mi vysvetlovala v inej teme veci, ktore nastastie sama viem, iba nepripustila, ze moje vyjadrenie bolo vzhladom na temu a obsah ostatnych prispevkov, inak specifikovane a zjavne nema na to bunky pochopit a radsej vulgarne uraza