A o koľkej a koľko beháte? Neviem si predstaviť, že by som behala, keď sú okolo mňa ľudia. :) A čo vy?
Kam chodíte behať?
Ja som behavala okolo jedneho jazera v BA.. a bolo mi uplne jedno, ci je tam jeden clovek alebo sto. :) Vacsinou vecer, cca 5 km, 1-3x do tyzdna, zalezalo od energie a pocasia. Na jar, ked sa otepli, znova zacnem.
z Presova tu niekto je?
ja chodim behat podvecer, ked sa stmieva..v BA
A odkial ste???
Aj ja som chodievala behať ráno ... v lete aj o piatej.. lebo v lete večer sú samé mušky a podobný hmyz okolo :D no a ráno je to super. naladená na celý deň pozitívne :) len nie vždy sa to dá :/
chodila som rano o siestej na strkovec
Ja chodievam, teda teraz zrovna nie, ale na jeden som chodievala bud do lesa si zabehať, to bolo skvelé :)...Ani som si nevšimla že behám. Alebo u nas v meste máme školu, a maju ihrisko okolo kt. je antuka a tam sa dá behať. Sice tam občas niekto trenuje ale to nevadí. Nevšimaj si to :). Ved čo je na tom že si ide človek zabehať? ..ale záleží hlavne z ktorého mesta si a tak. A ja som chodievala okolo 6stej večer...dva krát do tyzdna inak mi to nevyhovovalo. Ale počula som že beh ráno je veľmi prospešný, ale to nemám čas :)...