Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

strasne to boli :/

Príspevok v téme: strasne to boli :/
ninkaa

ahojte....mam 17 rokov a priatela s ktorym som vyse pol roka....je to prvy chalan s ktorym som spala...prvykrat to strasne bolelo aj som dost krvacala aa ani sme to nedokoncili lebo som to nechcela pretoze ma to dost bolelo....vela sme sa o tom rozpravali...neskor sme to skusali znova...ale zase sme to nedokoncili....opat ta strasna bolest...neviem v com je problem :/... ked nato pride strasne to chcem ale akonahle pride nato tak cela stuhnem aa potom to strasne boli...neviem sa poriadne uvolnit aa netusim cim to je :/....mate s tym niekto skusenosti ?? viete mi nieco niekto poradit?? prosim len vazne odpovede

ninkaa

len nechapem preco ked som uplne uvolnena, velmi to chcem ale v momente ako nato pride cela stuhnem :/ bojim sa ze to tak bude vzdy :/...

Leila4545

Ahoj! Vobec sa tym netrap. Ja som to so svojim priatelom musela skusat velmi vela krat, kym sa do mna uplne dostal a mna to nebolelo. Isli sme na to pomaly, zavisi to aj od momentalnej situacie, doma, v skole, nakolko si uvolnena a vela dalsich veci. Takze nikam sa neponahlajte, a ked tvoje telo bude pripravene tak to pojde, takze radsej pomaly a postupne