Ahojte viem že kopu z vas tu ma o dost horsich problemov ale naozaj ma to velmi trapi.Mám 17 rokov a výšku len 156 cm.Nikto z naše rodiny nieje nejak extra vysoky a ja viem že to je hlavne o genoch ale prosim neviete mi niečo poradit aby som mala aspon tych 160 cm?..prosim vas naozaj.Ja viem že ked nizka tak opatky ale mne sa opatky nepačia a ovela radšej mam tenisky len potom ma považuju za mladšiu a ja to neznašam.Dokonca každy den cvicim i ked len na brucho ale aj tak aby som nevyzerala este nizsia ale to nepomaha,som strasne zufala.Ved ja cez leto ani na kupalisko nechodim koli tej vyske:(..Naozaj prosim vas o hocijaku radu nech naškrabem aspon tie 4 cm :(
Problem moja výška
Nižšie dievčatá sú viac sexy, tak to nerieš :):):)
no moja kamaratka ma 182cm a 16rokov a je s toho zufala seci chalani v triede su od nej mensi, ty mozzes byt rada ze este mozno narastes a ak nie tak stale na tom budes lepsie ako ona ktora sa uz nezmensi:D:D
no moja kamaratka ma 182cm a 16rokov a je s toho zufala seci chalani v triede su od nej mensi, ty mozzes byt rada ze este mozno narastes a ak nie tak stale na tom budes lepsie ako ona ktora sa uz nezmensi:D:D
ved mozno este vyrasties..ja ked som bola na 21 rocnej prehliadke ci aka to bola, tak som mala o 3 cm viac ako na tej predchadzajucej.
Male je dobre, teraz preklinas svoj mladsi vzhlad, neskor bude tvojou vyhodou. Skor si najdes chlapa drobna ako 185cm tycka.
Inac, ja som narastla este pocas VS, takze nie je vsetko stratene.
Si este vo vyvoji, neboj urcite este podrasties, a nelam si tym hlavu. Urcite kvoli tomu mozes chodit na kupalisko...kolko ludi ma horsie problemy a normalne ziju...
ja mám výšku tiež okolo 156, možno ani toľko nie a vôbec ma to netrápi, veď to nerieš, vieš koľko je takých báb na svete, no a čo, výška nie je podstatná, časom prídu aj horšie veci ako táto banalita ;) je to úplne zbytočné trápiť sa takýmito vecami ;)
jaaaaaaaaaaaj mat iba taky problem....azda sa nechces napchavat rastovymi hormonmi?Zvykni si aj na opatky a bude po probleme...