Problem moja výška

Príspevok v téme: Problem moja výška
Miska5487

Ahojte viem že kopu z vas tu ma o dost horsich problemov ale naozaj ma to velmi trapi.Mám 17 rokov a výšku len 156 cm.Nikto z naše rodiny nieje nejak extra vysoky a ja viem že to je hlavne o genoch ale prosim neviete mi niečo poradit aby som mala aspon tych 160 cm?..prosim vas naozaj.Ja viem že ked nizka tak opatky ale mne sa opatky nepačia a ovela radšej mam tenisky len potom ma považuju za mladšiu a ja to neznašam.Dokonca každy den cvicim i ked len na brucho ale aj tak aby som nevyzerala este nizsia ale to nepomaha,som strasne zufala.Ved ja cez leto ani na kupalisko nechodim koli tej vyske:(..Naozaj prosim vas o hocijaku radu nech naškrabem aspon tie 4 cm :(

mamka777

mala vrtka, dobre.... vari :))))
ale nie zlata si, jasne ze v tvojom veku je to normalne aby ta trapili take veci :) nemusis mat obavu, clovek sa vyvija este do 25.roka zivota, takze nic nieje stratene :))) a ako pises ze ani na kupalisko nechodis.. to mi je trosku hlupe, ale vies kolki ludia ktori nemozu chodit, su priputani na vozik, postel atd, by za ten tvoj 'problem' dali aj nemozne, len aby mohli zit normalnym zivotom? :))) ber to tak, ze kazdy je taky aky ma byt... urcite ta vela ludi zboznuje za to aka si vnutri a nie ako vyzeras :)))

Felia

Miska, netráp sa pre výšku. Ja mám 16 a 162cm a tiež som maličká. Ber to tak že dobrého veľa nenarastie :)

mifor

Ozaj ešte k tomu kúpalisku. Bola som na Kanároch. Samozrejme aj na pláži. Ale s mojimi 145cm, tak to by som tam už naozaj nemohla ísť :-DDD A to mám na nohe ešte jazvu po spomínanom predlžovaní, ktoré sa žiaľ nepodarilo. Bola tam mimochodom vtedy aj jedna trpaslíčka, ešte o dosť nižšia odo mňa a tá si robila veľký prd z toho aká je. Mimochodom, tam nikto na nikoho nečumí tak ako u nás. Takže som sa naozaj zasmiala, že niekto nechodí na kúpalisko kvôli normálnej výške 156cm.

Vykinna

Ahoj , s tým aby si vyrástla sa nedá naozaj nič robiť. Na svete neexistujú žiadne lieky,cviky na to aby si vyrástla. Je tu síce možnosť (nad ktorou je naozaj banálne uvažovať).Na svete sa normálne robí , že ak má človek jednu nohu kradšiu ako druhú, dá sa predľžiť. A to tým , že sa noha zlomi a na nu doslova namontuje zelezna "konstrukcia" a kazdy mesiac sa viac a viac pvoluje, kost ti tym padom dorastie, ked si to roztahujes. Ked si mala, tak by si to mala na oboch nohach. Tym padom by si nemohla chodit, nakolko ta "konstrukcia" je dost rozsahovo velka a mat dve.... no. Ale nad tymto uvazovat sa ani neda, za prve je to drahe a nerobi sa to len tak bezne na poziadavku. Jednoducho , nizke dievcata su rovnako pekne ako vysoke. Mozu si dovolit opatky atd. takze sa s tym zmier a nechaj to tak. :)

Eriik85666

Páánečku.chalanom sa ovela viac páčia baby ktoré su malé.Ony maju v sebe take nieco,co v nich potom podvedome prebudza ochranarske zmysly.Urcite sa im nepacia tie vysoke,ktore su castokrat vyssie ako oni sami.Nazvala by som ich aj inak,len nechcem nikoho urazat.Nemas aspon problem s chalanmi.Predstav si,keby si chalan,chodila by si s babou,ktore je vyssia ako ty?Ved je to divne..

:)

AHoj aj ja mám 17 rokov a 156 cm presne.D a síce vyzerám mladšie ale nevadí mi to :) a ani nikomu druhému :) a dokonca aj na kúpaliská chodím:D tak sa netráp ved čo je malé to je milé :)

šata

taký milý príspevok :) ... ja meriam 167 cm a predsa ti závidím tvoju výšku, fakt by som chcela byť na tvojom mieste hh :D ... je to zlaté ;)

Tyshka

čO JE MALE TOJE ZLATE:)
ja som tiez len 164cm a kazdy mi hovori ze vyzeram na 18 davam si vysoke podpatky aj na leto vyzeram clekom dobre:)na svoj vek ja som strasne rada ze nejsom nejaka zirafa:)takto som zlata ;-)netrap sa:)

mifor

Ja mám skutočný problém, výšku 145cm, 33 rokov (a to vyzerám ako pubertiačka), takže naozaj neviem, čo za problém je normálna výška 156cm.