s priatelom chodim 3roky a zacinam uvazovat o rozchode.chodim na VS, domov chodim na vikendy, tesim sa nanho ale on ma zoberie von s partiou kamaratov.ja potom rozmyslam a porovnvam ine vztahy okolo pary inak travia cas su spolu...aj som mu to hovorila a povedal ze chce byt so mnou aj s nimi... potom je jeden vikend pozorny a druhy zas nic...lubim ho ale nie som stastna(ked nad tym rozmyslam)trva to uz dlhsie...aby sme si rozumeli nechcem ho izolovatale trosku by sa mi mal aj venovat nie?!nechcem ho opustit a potonm to lutovat "co ak"...co mam robit?dakujem
opustit ho?
no ale problem je ze ked ho takto "odlucim" mam vycitky svedomia (vzdy sme boli vo vtahu slobodny-ziadne zakazovanie a tak) ze ho odlucujem...neviem sa uvolnit:-/...uplne protichodne vsakze....
rančík,na to že ste spolu len cez víkend by sa ti mohol venovať aspoň tie dva dni,potom mu navrhni v sobotu len vy dvaja,v nedeľu do obeda vy,poobede s kamarátmi,to už ty asi odchádzaš takže ti to môže byť jedno
presne ...stojim na vztahovej krizovatke s pocitom ze akmykolvek smerom pojdem budem smutna, nestastna a pochybovat ci som sa rozhodla dobre...uvidim....trva to uz dva mesiace
som rada že niekto je natom podobne ako ja :( ... ja už som zufala stojim jak keby na križovatke a neviem ako ďalej..
lavazza ty si presne na tom ako ja ibaze ja som nestrela nikoho druheho. tiez ma ten vztah nenaplna:-/ nvm ako to zmenit, co robit....jajka:nechcem ho izolovat od kamaratov ale tak chvilka pre priatelku po tyzdni osamote sa nenajde...ano ked sme s priatelmi tak som s nim ale lepsie sa porozpravam za ten vikend s nimi ako s nim.
aj ja som slaba na to to ukončiť.. je toho veľa, sme spolu raz za týžden, je to stále dokola ten istý stereotyp, mám pocit že sa ma snaží zmeniť, a ďalším dôvodom je že ma priťahuje kamarát.. ja sama som nikoho ineho nevyhladávala, ale prišlo to samo, priatela som nepodviedla, ani to nemám v úmysle, len uvažujem vážne o rozhcode, lebo ten vzťah ma už nicím nenaplňa
lost:tri dni chodi tiez na VS a potom je zbytok s nimi....a potom teda aj cez ten vikend som odstavena na druhu kolaj...:-(
je to pochopitelne ze nechce byt stale len s tebou. vysvetli mu ze by ste sa mohli dohodnut trebars ze jeden vikend v mesiaci bude len a len váš. inak si s nim predsa aj ked ste s kamaratmi.
no to ani ja neviem:-( ale nevidim v tom buducnost ale som slaba to ukoncit:-( ho lubim....ak chces tak napis ake dovody:-)