PPP alebo nie?

Príspevok v téme: PPP alebo nie?
mia z nitry

Ahojte! Keď som mala 15 rokov začala som chudnúť..dostala som sa do štádia nejedenia-zvracania,proste kolotoc..supli ma do pezinku na psychiatriu.ke som odtial vysla,bolo mi lepsie a snazila som sa..nemala som myslienky na samovrazdu nutkanie na zvracanie bolo minimalne..ale teraz mam 20 a zacina to zas..jem málo..napr
ranajky:pol rozka platok sunky,syra
obed: 4 lyzice polievky,polovicku rezna jeden vareny zemiak
vecera:2 kinder cokolady, 4 holubky, chipsy,2 zákusky, cukríky.
potom mama vycitky,myslienky ze s azabijem,ze si ublizim ze musim ist zvraciat

alebo to vyzera takto:
ranajky:pol rozka
obed:zuvacky
vecera: nic,pripadne ovocie
niekedy zvraciam, aj ked ziem normalne veceru,ani ne vela,ani ne malo proste ked ma prinutia a ju ziem tak zvraciam..v izbe do sacka..aby ma nik nepocul...
neprezeram sa velmi,iba hocikedy zvracam ak to namna pride..trpim PPP alebo nie?

pretoze ani nehladujem
ani nezozieram plne igelitky zradla a potom zvracam ako niektore bulimicky

mataBB

inak existuje aj taky pojem ako bulimanorexia---co je presne tvoj pripad, aj priznaky anorexie, aj bulimie, daj sa liecit lebo dopadnes velmi zle

hillary

ahoj mia urcite mas ppp a povedala by som ze v dost pokrocilom stadiu mala by si vyhladat pomoc popripade si nastudovat niake materialy k tomu , uz len to ze povazujes zuvacky za jedlo a veta ze zvracias po kazdom chode aby si nepribrala su slova bulimicky, a ten druhy jedalnicek je jedalnicek anorekticky nepisem ti to v zlom len odpovedam na tvoju otazku a myslim ze si to aj sama musis uvedomovat kedze pises ze ta supli kvoli bulimii do pezinku a napisala si zacina to zas.... , si na velmi zlej ceste bojuj dievca bojuj

jajka001

neviem ako sa 20rocna baba moze vobec nieco take pytat
za prve, cely den nic nejes
potom sa prezeries
a zvracias
mas vycitky svedomia kvoli tomu ze sa najes
miesto normalnej stravy ješ nezmysly
a mas uplne odveci nazory o strave, ako to s tymi zuvackami
skus sa zamysliet, cim su tie zuvacky prospesne pre tvoje telo.

mia z nitry

ale ved s apytam CO je natom chore precitaj si priznaky bulimicky..zvraciam a co? nechodim minat peniaze do obchodu na zradlo,nevyzieram celu chladnicku a pod

mia z nitry

a ano zuvacky su jedlo,zasytia ta ak mi z nich zacne skrkat v bruchu dam si druhu zuvacku hoci ich menim kazdych 15 minut..

mia z nitry

ale nejem toho az tak vela ako niekto bulimicky...ked som citala starsie prispevky oni zozrali OMNOHO VIAC mozno aj trikrat viac,ja zvraciam aj po beznom chode, lebo nechcem pribrat

jajka001_

ano, je to ppp, ty to nevidis? zda sa ti to co robis normalne? cely den nic nejes a potom zjes vsetko co uvidis? a na obed zuvacky, to je akoze jedlo???