Viem že je to otrepaná otázka o ktorej sa vedú dlhé diskusie.
Problém sa týka dĺžky môjho penisu. Zdá sa mi naozaj veľmi malá, dosť pod priemer, až mám strach či nejde o tzv mikropenis.
V kludnom stave meria asi žalostných 5cm, v stoporenom 10-11 s hrúbkou asi okolo 4cm.
Neviem či sa mi oplatí ísť sa strápniť aj k urológovi ohladom nejakej hormonálnej liečby, hlavne keď na to neverím.
Prosím rovno aby sa tu neodbavovali ludia s akože vtipnými komentrámi.
penis
bertoliny, ja nepotrebujem aby ma niekto roztahoval... ale potrebujem chlapa ako si povedala aspon s tym priemerom, co je 15 cm. takze ako hovoris, kazda je ina, a toto je teda moj problem asi...
áno mám smolu ach, je to ťažké.
áno mám smolu ach, je to ťažké.
smajliQa a k comu sa ma vyjadrit viac zien? Niektorym zenam nestaci ani 30 cm ud a ine zasa kvikaju od bolesti aj pri penise vacsom ako 14 cm. Kazda susura je predsa ina a preto chlapcovi ostava najst si nejaku dievcinu, ktorej to bude stacit. smajliQa ty asi lubis, ked ta niekto poriadne napichne a poroztahuje takou nadpriemernou kladou vsak? Priemer je vraj 15 cm a teda chalan ma zrejme smolu. Ale niektora s uzkou medzierkou to mozno este oceni, lebo ta keby zbadala poriadnu kladu tak by sa rozplakala.
MOHLO by sa vyjadrit viacej zien...
hovor za seba! ze PODLA TEBA je to malo,lebo to je relativne,podla mna zase nie
bambi,,,absolutne si ma nepochopil.... ale nebudem to vysvetlovat, aj tak je to zbytocne. ide o to ze 10 cm je skratka malo.
smajliQa
a vies rozdiel medzi kockou a stvorcom?
tak si to zopakuj...
zabudol si napisat vek,ale aj tak si myslim,ze toto nie je problem,vazne v zivote toto ziadnu babu v mojom okoli netrapilo,hlavne je,ze MAS
"ziadna ti tu nenapise ze je to v pohode, lebo to v pohode neni"
preco by to nebolo v pohode,ved 10-11 cm a 4 cm to je uplna normalka,vagina ma aj tak len cca 9 cm,tak nacooooooooooooo???