pre denda2221
coho sa vlastne bojis? Ak by si sla k psychologovi tiez by si sa bala? Cela terapia je vedena formou rozhovoru,pri ktorom si klient pod vedenim terapeuta definuje svoje negacie,ktore ma v sebe ulozene,ktore si nazbieral pocas zivota a teraz mu zneprijemnuju [ mnohokrat nevedome} jeho zivot.Nasledne sa tieto negacie cistia.Klient a aj terapeut je stale pri plnom vedomi.Jedine klient ma pocas vyhladavania svojich negacii zatvorene oci a to len preto ,aby sa lepsie sustredil na svoje pocity a vedel si skor spomenut na situacie,ktore mu zneprijemnuju zivot.
Mnohokrat sa bojime len preto,ze sa bojime sami seba,ze by sme odkryli v sebe nieco co dlho v sebe potlacame,co nechceme ,aby o nas vedeli ini ,alebo aj my sami sebe si to nechceme pripustit.
Vsak az ked pripustim,ze mam problem a dokazem svoj problem pomenovat,vtedy nastava moznost ho vyriesit.Zasa to vsak zalezi od toho ci to naozaj chcem riesit,alebo len sa o tom s niekym porozpravat. Ked si o probleme pokecam s kamoskou na chvilu sa mi sice ulavi ,ale problem sa po case vracia.Pomocou metody RUS vsak vycistim dany problem alebo vztah od negativnych emocii natrvalo.
To ci je situacia alebo vztah vycisteny velmi lahko zistim tak ,ze ked si spomeniem na bolestnu udalost alebo vztah z minulosti uz som v pohode,nad vecou a uz mi nezneprijemnuju sucasny zivot.
Ak mas dalsie otazky,napis.