Ahoj prosim Vas o radu :)
Onedlho budem mat skusky v autoskole a skutocne sa bojim co tam postvaram na jazde ved este doteraz sa klepem pred jazdou a to len s instruktorom tak si neviem predstavit ake to bude s policajtom ...neviete mi poradit daco na ukludnenie rano ;)
Dakujem velmi moc =)
ukludnenie pred testom
=) ked tak mam este 2 opravne terminy(ale ak nespravim na prvy opravny tak posledny uz ani nemusim chodit ten by som uz isto nespravil) a ak nespravim daku hlupost hned na zaciatku pokial sa do toho "dostanem" tak to bude vpohode :) a vlastne aj tesne pred koncom ked uz budem mat ten pocit ze vsetko je vpohode.
ja som na tom podobne, nie sice autoskola, ale skuska, este v cudzom jazyku, vsetci sa mozu rehotat mojmu prizvuku:) som z toho teraz dost na nervy a zajtra par sekund predtym to mozno este vygraduje, ale akonahle pojdem na rad usmejem sa, poviem si, ze to v pohode zvladnem, a suverenne smelo do toho! odvaznemu stastie praje! drz sa
no jasne ze aj s teorie mam obavy ale to je este vcelku v unosnej miere ale tie jazdy ... aach to ja si skor opakujem pustit chodcov pustit chodcov pustit chodcov tak zastavim a oni aj tak nejdu =DD
cauko viem ako sa citis lebo o 15 dni robim skusky aj ja vies co mi pomaha pred jazdou? si furt hovorim v duchu ako sa tesim ze si zajazdim atd ze to bude v pohode aj ked sa mi vobec nechce na tu jazdu a vacsinou to tak aj je prvych 5 min v aute je takych stresovych ale potom to je v poho ja sa skor bojim teorie lebo ako sa poznam tak sa budem ucit na teoriu den pred skuskou....