Nemozem mat sex

Príspevok v téme: Nemozem mat sex
viktoriach

Prosim vas poradte mi, s priatelom by sme chceli mat sex ale akosi to nejde..mam ju jednoducho moc malu a horko takzko sa mi tam nieco dostane..uz sme z toho zufalí,,neviem co by sme mali este urobit.
Mal uz niekto z vas takyto problem? Citala som cosi o nejakej priecke ze tam mozem mat ale neviem..

serena

no kvetinková,ja by som radšej volila lubrigačný gél,nie olivový olej,vraj ten olej ti môže uškodiť,ale to je moj názor.

kvetinkova

Veľmi dobre ti rozumiem, ja som sa kvôli takému istému problému nemohla milovať s priateľom a potom som si kúpila panenský olivový olej a od vtedy je to úplne v pohode, dobre to kĺže a nič nebolí ani jeho ani mňa :)

dfert

presne tak musis sa jednoducho uvolnit a musis byt velmi vlhka kup si gel a potom trosku vydrz bolest a potom by nemal byt ziaden problem i ja to mavam ties niesom tak dost vlhka a mam mensiu ale ona sa natiahne len musis vydrzat trosku bolesti ale potom to uz nebude boliet vzdy na zaciatku je to take ale potom v pohode

zuz

pocuj, ja som mala taký istý problem, ale vsetko je len o vzruseni,mne tiez zo zaciatku do vnutra nesiel, ale partner mi ju trosku ,,poroztahoval,, prstekmi a bolo. Ak si panna, je to uplne normalne, ona si musi predsa trochu zviknut. neboj, prsty pomozu:))))