nema chut na sex

Príspevok v téme: nema chut na sex
ALfred

Zdravim, chodím so svojou priateľkou už 9 rokov. Sex mame tak akurát raz-dvakrát za 2 mesiace, pretože nemá naňho chuť a ja sa môžem snažiť ako chcem, nič z toho nieje. Poraďte mi, prosím, robím niečo zle? Nechápem tomu, na stereotyp vo vzťahu sa sťažovať nemôže, vždy sa snažím urobiť čo jej na očiach vidím. Snáď jej môže vadiť to, že som fajčiar. Má nejaký komplex zo mňa alebo kde je problém?

GITARISTA

zdravim vsetkych.som chlap po 50-ke,mam chut na milovanie vzdy,moja zena nie.som z toho nestastny,lebo to je na infarkt.treba to riesit,inak ostavaju milenky,je to velky problem viacerych parov.ked sa maju partneri radi,mali by to cim skor riesit,lebo inak to dopadne velmi zle.lenze nato musia byt dvaja.je to velmi ubijajuce na psychiku.radit niekomu je tazke,lebo kazdy pripad je iny.snad sa podari dat veci do poriadku,lebo je to najdolezitejsia vec v zivote.drzim vam palce,treba sa o tom porozpravat s partnerom,riesenie snad spolocne najdeme.chlapi nedajte sa a vy zeny si nas vazte,ved zijeme pre vas.majte sa.

lulo13

noooo : to je v poriadku ja som to proste riskol lebo som sa trapil a uz som nevedel co mam robit tak som si povedal necham ju zbytocne sa trapime mozno dopadnem zas podobne a je to len chvilkovi stav chcel som ho len povzbudit a povedat miu svoj pribeh ze som presiel niecim podobnym zatial neriesim tak sa majte a pomahajte si navzajom na to to tu je drzim vsetkym palce :D :D :D a kazda zena je ina

len_tak

alfred: Ja ti poviem svoj pribeh asi z druhej strany ktory trva uz asi 10r a to co citis ty citila moja polovicka. Neviem preco ale ja ako muz som mal velmi maly zaujem o sx a intimnosti. Aj ked milujem polovicku strasne a dal by som za nu aj zivot nejako neviem preco sa neviem/nevedel som sa rozbehnut vzdy nieco pri tom dokaslem a potom ma to serie a mam z toho depku. Intimne spoluzitie bolo skory vzdy az po urcitom case nepravidelne a to na popud partnerky. Mozno ma tvoja partnerka nejaky problem psychicky ak je fyzicky zdrava u mna bol/je problem sice neviem ci je to ten pravy alebo len jeden z nich ze som bol velmi rychlo hotovy a to ma ubijalo ze som ju nevedel uspokojit ako muz takze pri predohre studene ruky, nervozita a radsej som to robil rukou , oralne a tak .... Nejak som to nieriesil a nehladal odbornu pomoc co som asi mal to sa chlapi hambia jednoducho som dal hlavu do piesku a kedze som sa bal sklamania radsej som sa tym veciam vyhybal. Doslo to az do stadiam postupneho odlucovania a nazorov ze som asi inak orientovany a tak a to na moje libido este horsie posobilo az do totalnej nefunkcnosti

Ak sa nechces/ nechcete dostat do toho posledneho stadia hovorte o tom a najdite pricinu. Tazko sa hlada . Hlavne treba zistit ci ta partnerka este miluje a ci ta ma rada a hlavne ci ju ty mas rad a chces sa sanzit bojovat.

Sam neviem ako dalej co robit a ako sa k celej veci postavit. Par odbornikov som uz navstivil a este par ma caka aby som si usporiadal hlavu a hlavne dostal sa do pohody lebo ked vidis ze to skripe tak je to smutne a ked to neklape v sx-e vznika nervozita a podozrenai ci nie je nejaky iny milenec a tak.....- tak len takto ako prispevok. Kiez by som vedel preco to tak bolo a co bolo pricinou ale to sa asi uz nikdy nedozviem.
Ale co som ja urobil chybu bolo ze som sa tomu nevenoval a to bola chyba mozno by sa ona mala zamysliet nad tou pricinou. A ci robis nieco zle? tiez si premysli a uvidis mozno njaky dovod najdes.Ja som mal niekedy pocit ze robim vsetko zle. SRY asi je to moc osobne ale vidis pohlad na problem z inej strany.

noooo

lulo13: no tak v niečom mas pravdu nie je dobre ked su chlapi len tutuli mutuli musia ukazat aj to ze su chlapi ale tiez treba vediet odkial pokial a ja som taka tvrdohlava a myslim si ze vecsina bab ze ja by som sa urcite k tebe uz nevratila ani keby som jak chcela

lulo13

takto ja ti poviem len moje riesenie s priatelkov po 2 rokoch tiez uz to nebolo tak casto ako na zacuiatku nechcem byt mudri len prednesiem moj pripad : takze povedal som jej ze si chcem dat s nou pauzu nevolal som jej 3 dni az potom isla na discoteku povedal som jej ok tu mas veci daj mi pokoj nikdy predtym som to nespravil potom mi pisala ze chce aby som sa vratil ze ma strasen miluje ukazal som jej sebavedomie a nie zufalost a pomolhlo len sa snou bozkovam hladim ju a sama chce sex doslova si ho pyta a ked jej dam dole gatky doslova potopa -takze sa schop si chlap a ukaz jej kto je pan zeny nechcem urazat ale je to tak a je to priroda . tutuli mutuli hej ale neprehanat raz za cas musis byt aj tvrdas a ukazat ze mas svoju hrdost a nieje jedina na svete a hlavne sebavedome nech si akysi

ALfred

Jooooj, chcel by som byť radsej v takejto situacii, ze by som nemal chut a zena mala.Len zial to je opacne a neviem si vysvetlit preco.