Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bolest nad penisom

Príspevok v téme: Bolest nad penisom
LiftyLufty

Dobrý deň !

Moj nazvime to problem zacal cca pred 2 tyzdnami, ked som pocitoval zvlastne pocity v bruchu skoo ako koznu necitlivost.Na urgen.prijme ma ubezpecili, ze mi nic nieje, ani slepak ani pruh ani nic podobne.
Dlhsi cas bol klud, no teraz tesne nad penisom ( nespomeniem si, ako sa ta oblast nazyva, no isto kazdy vie co myslim)na pravej strane zacinam mat dost divnu bolest.samo od seba ma to neboli vobec, iba ked sa tam dotknem, dokonca sa mi na lavej strany danej oblasti vyhodili dva pupaky (akne)Neviem, ci to ma dajaku spojitost, ale bojim sa, co to moze byt.Bolesti v bruchu nemam, iba ked silnejsie zatlacim na pravu stranu podbruska tak mi je to neprijemne, no neviem to definovat ako bolest.Za kazdu radu budem vdacny.

matusmatus

Ahoj Lifty...ja som mal cosi podobne, mozno rovnake a mne sa to tahalo strasne dlho...citil som to tak ako ty, dokonca sa mi to rozsirilo tak, ze ma bolelo prave no vies to muzske zariadenie;)...a navyse ma zvyklo pobolievat az v chrbte, v mieste okolo pravej oblicky a pod pravym najspodnejsim rebrom....samozrejme plus to iste co si napisal ty...behal som po roznych lekaroch ale ziadny nic nenasiel...po nieco vyse ROKU mi to ale preslo samo od seba postupne a teraz uz asi dva roky od toho nic zle necitim...ale doteraz neviem co to bolo, ci nejaky zapal,aj ked krv som mal v uplnom poriadku, no neviem...ale tiez som sa bal poviem ti pravdu!!!a dost...