Ahojte. chcela by som sa vás opýtať, aký máte názor na to,keď sa baba vyspí s chalanom už na 2 rande len preto, aby ho nestratila. dík
aký je váš názor?
MYSLITE, ZE SA CHLAP MOZE NA BABU VYKASLAT AJ VTEDY, AK NA NU PRILIS DLHO CAKA?
No asi to ze je to divne, a tak ze ked ta ma rad miluje a tak, tak by s tebou tak skoro nespal a spat s nim len preto aby si ho nestratila, haha
ak sa s nim vyspi len preto aby ho nestratila, tak je totalne hlupa a aj tak svoj ciel nedosiahne. lebo pouziva svoje telo ako tovar, nevazi si ho ani sama, takze si ju ani ten chlap vazit nebude.
jediny dovod na to, aby sa s nim vyspala, je predsa to, ze aj sama chce sex.
babky, súhlasím s Vami v plnej miere, je úplná hlupaňa, zachvíľu príde nato aj ona sama
súhlasím s hehou...je nekonečne hlúpa..také slečny si málo kto váži..chlap je rád keď má babu v posteli, ale podľa toho ako rýchlo ju tam dostane je mu jasné že tak rýchlo ju tam dostane aj každý iný...ak si ju má vážiť on musí si najprv ona vážiť sama seba.....
No moja kamoška to zatiaľ tak urobila vždy, zo strachu, že oneho príde, ale potom vždy aj tak prišla.Počkaj, nikam sa neponáhľaj.Každého chlapa rýchlo omrzí baba, ktorú hneď dostane (nie vždy,ale vo väčšine prípadov).
ze je hlupana. ak ho mala stratit,ked sa s nim nevyspi,tak nestal za to.